Uutiset

Suomalainen seksipommi Amanda Ahola juhli pikkumekossa Valencian yössä – ”Joku puri minua takapuolesta!”

26.01.2020 23:27

Budapestissä kansainvälistä uraa pornotähtenä luonut suomalainen Amanda Ahola, 23, on vaihtanut maisemaa Unkarista Espanjaan ja siellä Valenciaan.

Vuosi sitten julkaistussa jutussamme Amanda kertoi olleen melko yleistä, että häntä seurailtiin Budapestin sykkeessä.

Seuraaminen jatkuu Valenciassakin.

– Eikä siinä muuten mitään, mutta nyt pidän huolen, etteivät ne tyypit pääse näkemään, missä asun.

Lue myös: Kävelevä huutomerkki! Suomalainen aikuisviihdetähti Amanda Ahola kääntää katseita Valencian kaduilla – kuvat!

Vaikka Amandalle on tehty lukuisia kauneusleikkauksia, takalisto on supisuomalaista luomulaatua. – Pyllyni on nykyään niin hyvä, että sitä jopa purraan!
Vaikka Amandalle on tehty lukuisia kauneusleikkauksia, takalisto on supisuomalaista luomulaatua. – Pyllyni on nykyään niin hyvä, että sitä jopa purraan!

Seuraamista ja puremista

Toistaiseksi Valenciassa on sattunut yksi vakavampi tapaus. Tai oikeastaan kaksi, sillä Amandaa seurattiin uudenvuodenaaton bileissä naistenhuoneeseen.

– Saapuessani yökerhoon huomasin heti tyypin, joka alkoi tuijottaa. Myöhemmin kaverini kydyivät ihan paniikissa, että huomasinko jonkun äijän seuranneen minua vessaan. Kerroin huomanneeni, mutta käännyin heti vessassa kannoillani.

Lue myös: Postimies piinasi! Budapestistä paennut aikuisviihdetähti Amanda Ahola avautuu järkyttävästä kokemuksestaan: ”Muistan sen lopun ikääni!”

– Joitakin iltoja myöhemmin toisessa baarissa kurottauduin pikkumekossani kaverini puoleen, kun yhtäkkiä joku puri minua takapuolesta! Hän haukkasi niin kovaa, että pepussani oli kuukauden verran pahannäköinen mustelma. Se meni melkein pahoinpitelystä, koska oli niin älyttömän kipeä.

Seiska Valenciassa.

Teksti:Eetu Ampuja, Valencia
Kuvat:BIel Alino
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!