fbq
Uutiset
04.01.2017 14:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram ja Snapchat
Lateksituuppii
Suomalainen nuorisoidoli sekoili Kanadassa – sai varoituksen, poltti paidan vessanpönttöön!
Uutiset
04.01.2017 14:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram ja Snapchat

Instagram-julkkis Lauri Kangas, 21, eli Lateksituppi kertoo ottavansa roolinsa nuorisoidolina vakavasti:

- Minulla on pieniä paineita toimia esimerkkinä hyvin nuorille teineille, koska he saattavat ottaa tekemisistäni vaikutteita, hän sanoi kaupunkilehti Tamperelaiselle antamassaan haastattelussa vajaa vuosi sitten.

Nyt näyttäisi siltä, etteivät jalot sanat ja tosielämän teot nuorukaisen kohdalla aina kohtaa.

Kännäsi matsissa, sai varoituksen

Seiskaan otti yhteyttä tyrmistynyt lukija, joka ihmetteli Lateksitupin käytöstä sosiaalisessa mediassa. Nuoren miehen liikkeet ovat hyvin tiedossa, sillä suositulla some-tähdellä on Instagramissa yli 120 000 seuraajaa ja Facebookissakin yli 60 000 tykkääjää.

Parhaillaan alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoja Kanadan Montrealissa seuraava Lateksituppi jakoi maanantaina ja tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pikaviestipalvelu Snapchatissa varsin arveluttavaa materiaalia.

- Hän riehui Pikkuleijonien lätkämatsissa, huuteli, vislasi ja näytti kittaavan reippaasti alkoholia, Seiskalle kerrotaan.

- Jossain vaiheessa hän esitteli kännissä rahojaan ja uhosi ostavansa kalliin samppanjapullon.

Mutta ei siinä vielä mitään. Snapchatissa nimimerkillä lateksitupppi esiintyvä Lauri oli kuulemma seuraavaksi syyllistynyt melkoiseen ylilyöntiin.

- Hän näytti Snapchatissä saamaansa varoituslappua. Siinä pyydettiin rauhoittumaan ja hillitsemään käytöstä, Seiskalle hiiskutaan.

Paita poltettiin hotellin vessanpönttöön

Vinkkaajan mukaan tuli vaikutelma, että Lateksituppi olisi saanut varoituslappusesta hillittömän raivokohtauksen.

- Hänen Snapchatissaan näkyi, kuinka hotellihuoneen vessassa alettiin polttaa paitaa sellaisella meiningillä, ettei millään varoituksilla ole mitään väliä.

Lateksituppi poisti pahimmat sekoilupätkät, mutta tapahtumat ehtivät tallentua Seiskan lukijan ottamiin oheisiin kuvakaappauksiin. Niissä näkyy, kuinka nuorukaisen henkilökohtaisessa Snapchatissa kuvatulla videolla poltetaan paitaa hotellihuoneen vessassa ja sen palavia riekaleita huuhtoutuu pöntössä.

latekstituppi_Snapchat

Ensin paitaa poltettiin sytkärillä...

latekstituppi_Snapchat

...ja sitten palavat riekaleet heitettiin hotellin vessanpönttöön.

latekstituppi_Snapchat

- Sen jälkeen videolla kuului, kuinka hotellin palohälytys alkoi soida. Vaahtosammutin revittiin irti seinästä, mutten nähnyt, että sitä olisi käytetty, Seiskalle ihmetellään.

Alun perin Vantaalta kotoisin oleva mutta sittemmin Tampereelle kotiutunut Lateksituppi nousi suureen some-suosioon muutama vuosi sitten, kun hän alkoi julkaista Instagramissa peruukki päässä sketsivideoita esittäen teinityttöjä ja heidän arjen murheitaan.

- Instassa hänellä on oikeasti hauskoja juttuja, mutta Snapchatissä hän on aivan erilainen. Se on sellaista bilettämistä, juomista ja jatkuvaa kiroilua, Seiskalle harmitellaan.

- Kerran kesällä hän esitteli Snapchatissa kannabiksen kukkaa. Sellaisesta tulee aika huono kuva, koska hänellä on paljon nuoria seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Juttua muokattu 4.1. kello 18.37: jutussa ja otsikossa kerrottiin Lateksitupin saaneen varoituksen hotellin henkilökunnalta. Hän vakuuttaa kuitenkin, että ei saanut varoitusta hotellissa vaan jääkiekko-ottelussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »