fbq
Uutiset
11.07.2015 22:36
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Suomalainen julkkispariskunta paljastaa: Nautimme ryhmäseksistä ja sallimme muut seksikumppanit!
Suomalainen julkkispariskunta paljastaa: Nautimme ryhmäseksistä ja sallimme muut seksikumppanit!
Uutiset
11.07.2015 22:36
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Radiojuontaja Renne Korppilan kanssa parisuhteessa elävä tosi-tv-tähti ja kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola avautuu uusimmassa blogimerkinnässään seksielämästään.

Hän oli päättänyt yhdessä miehensä kanssa vaieta asiasta, mutta haluaa tuoda sen kuitenkin nyt esille, koska Renne on tehnyt virhearvioinnin ihmistuntemuksessaan.

Iida ja Renne ovat antaneet toisilleen luvan harrastaa vapaasti seksiä muiden kumppaneiden kanssa. Lisäksi pariskunta nauttii ryhmäseksistä. 

Me ollaan Rennen kanssa jaettu ajatuksemme ja kehomme toistemme kanssa reilun viiden vuoden ajan. Jokainen pitkässä parisuhteessa elänyt tietää, kuinka se liekki vaan laimenee, jos sen eteen ei tee töitä. Me ollaan kaksistaan kokeiltu vaikka ja mitä, mutta silti jokunen aika sitten päädyimme jatkamaan avointa suhdetta siitä, mihin sen silloin joskus jätimme. Eli kaikkea saa tehdä ja kokea, kunhan tekee sen avoimesti, rehellisesti ja niin, ettei se toiminta loukkaa toista millään tavoin. Mielestämme olemme onnistuneet tässä hyvin, tämä on tuonut meille kummallekin paljon uusia ja ihmeellisiä asioita, joita olemme saanut kokea yhdessä ja erikseen. Optimaalisin tilannehan on, että harrastamme seksiä yhdessä, mutta vieraiden ihmisten kanssa. (Uskokaa pois, mutta Rennelle kahden naisen ja yhden miehen kimppa on enemmän kuin ookoo. :DD) Tämä vaan on niin vaikea järjestää, koska me emme voi julkisuudesta tuttuina henkilöinä saalistaa kauniita ihmisiä mistään yökerhosta, siksi olemme päätyneet harrastamaan seksiä myös erikseen pari kertaa. Mikä sekin on ihan ookoo, mutta onhan se yhteinen kokemus yhteinen kokemus, Iida Ketola kirjoittaa Iltehden sivuille kirjoittamassa blogissaan.

Suhteen alkuvaiheessa Iida ja Renne kokeilivat avointa suhdetta, mutta päättivät lopettaa sen, koska ovat molemmat julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Iidan mukaan seksikumppaneilla on tapana juoruta asioista lehdille. Iida ei myöskään haluaa kantaa harteillaan petetyn naisen viittaa, sillä hän on antanut Rennelle luvan harrastaa seksiä muiden kumppaneiden kanssa.

- Eli meillä menee hyvin. Paremmin oikeastaan kuin koskaan. Loputkin palaset on loksahtanut kohilleen. Me ollaan puhuttu, puhuttu ja puhuttu ja tultu siihen tulokseen, että me ollaan täydellisiä just toisillemme. Me jaetaan sama arvomaailma, me arvostetaan ja kunnioitetaan toisiamme, meissä on jotain, mitä ei olla aiemmin muiden kanssa koettu. Meillä on joku ihmeellinen yhteys. Me uskotaan, että tää henkinen yhteys, joka me jaetaan, on pitänyt meidät yhdessä ja tulee pitämään jatkossakin, Iida kirjoittaa.