fbq
Uutiset
12.10.2018 14:41
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Pasi Murto ja All Over Press
Markku rakensi hulppean lomakohteen.
Suomalainen Markku, 55, rakensi lomasaaren ökyrikkaille: tunnettu Hollywood-tähti vieraana – ”Vaati henkilökunnaltamme tiukkaa vaitioloa”
Uutiset
12.10.2018 14:41
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Pasi Murto ja All Over Press

Keskellä Vuokatin jylhiä järvi- ja vaaramaisemia komeilee saari, joka on vetänyt puoleensa niin kotimaisia kuin ulkomaisia arvovieraita sekä Forbes-listoilta tuttuja superrikkaita.

Paratiisisaarta eli Aateli Islandia isännöi paikallinen mökkikeisari Markku Laanti, 55.

– Nimiä en voi paljastaa, mutta on täällä käynyt eräs maailmanluokan näyttelijä. Hän oli mukana Steven Spielbergin The Post -menestyselokuvassa, Markku paljastaa.

Lue myös: Oho! Meryl Streep luopuu pohattamaisesta Manhattanin-kodistaan: hintapyyntö 22 miljoonaa euroa!

Elokuvaa tähdittivät Meryl Streep ja Tom Hanks.

– Vierailu oli luonteeltaan yksityinen, mikä vaati myös henkilökunnaltamme tiukkaa vaitioloa. Näyttelijän mukana oli tosin toimittaja Elle-lehdestä.

Meryl Streep, Tom Hanks tai kenties molemmat ovat yöpyneet saaressa. Markku ei suostu vahvistamaan tietoa, mutta niin voisi hänen antamistaan vihjeistä päätellä.
Meryl Streep, Tom Hanks tai kenties molemmat ovat yöpyneet saaressa. Markku ei suostu vahvistamaan tietoa, mutta niin voisi hänen antamistaan vihjeistä päätellä.

Mylläsi saaren uusiksi

Nuosjärvellä sijaitseva entinen lammassaari päätyi Markulle kesällä 2008. Tuolloin saaressa oli kaksi pientä, 1960-luvulta peräisin olevaa saunamökkiä, jotka olivat parhaat päivänsä jo nähneet. Koko alue oli umpeen kasvanutta metsää.

Lue myös: Tällainen on Meryl Streepin hulppea 22 miljoonan euron kattohuoneisto – katso sisäkuvat!

Matkailuyrittäjä oli jo pitkään etsinyt majoituspaikkaa järven rannalta, mutta hän ei halunnut tyytyä tavalliseen rantatonttiin.

– Ajattelin, että pitää erottautua. Kun näin lehdessä saaren myynti-ilmoituksen, minulla välähti, että sellaistahan ei ole tarjolla kenelläkään!

Lue myös: Tähän hotelliin on 18 kuukauden jono! Englannissa sijaitseva lomakohde on harvojen herkkua, viikonloppu maksaa 500 euroa – kuvat!

Kauppojen jälkeen alkoi mittavat rakennustyöt, ja saari sai uuden ilmeen rannan aallonmurtajaa myöten. Todelliseksi katseenvangitsijaksi nousi moderni, laivaa muistuttava Fregatti-huvila. Sen sisätilat ovat tietysti silkkaa luksusta.

Lue lisää ja katso kuvat Markun hulppeasta lomasaaresta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!