Hyppää pääsisältöön
Markku Ritaluoma

Sunny Car Center -liikemies Markku Ritaluoman ulosottokierre syvenee – myi kotinsa, jätti mätkyt maksamatta!

Sunny Car Center -liikemiehen Markku Ritaluoman maisuutta on ulosmitattu Sunny-Trading-yhtiön velkojen vuoksi. Seiska uutisoi torstaina (31.8), että hänen Espoon-kotinsa on myyty velkojen takia.

Sunny Car Center -liikemies Markku Ritaluoman hulppea koti Espoossa myytiin: hinta 1,1 miljoonaa euroa – kuva!

Velkaa on miljoonien eurojen edestä. Suurinta summaa on karhunnut Ålandsbanken, jolta otettua luottoa Ritaluoma oli takaamassa.

Valitusrumbassa ulosmittaamista vastustanut Ritaluoma piti kihlakunnanvoudin vaatimuksia liiallisina. Vouti oli vienyt häneltä aiemmin muun muassa golfhuoneiston Vanajanlinnassa.

Seiskan selvityksen mukaan Ritaluoman ulosottolista on jatkanut kasvamistaan. Aiempien velkojen lisäksi hän on jättänyt maksamatta muun muassa mätkyjä ja kiinteistöveroja.

Miljoonakaupat Jenkeissä

Seiska uutisoi viime syksynä, että kohuliikemies on tehnyt talokauppoja myös Yhdysvalloissa. Ritaluoma myi Floridan Boca Rantonin luksusalueella sijaitsevan hulppean huvilansa reilulla 6,4 miljoonalla dollarilla eli noin 5,7 miljoonalla eurolla.

Ritaluoma oli ostanut huvilan vuonna 2008 uutena reilulla 4,1 miljoonalla eurolla. Asunnon kalustaminen ja muutostyöt maksoivat aikanaan lisäksi lähes miljoona euroa.

Nollatulot

Floridan-huvilan myyntituloihin ulosottomies ei ole kuitenkaan päässyt käsiksi. Vaikka Ritaluoman osoitetiedot ovat menneet näihin päiviin asti Espooseen, hänen tiedetään vaikuttavan Yhdysvalloissa.

Jäljellä oleviin velkoihin ei löydy rahaa myöskään liikemiehen ansiotuloista. Hän on tienannut verotietojen mukaan jo muutaman vuoden pyöreät nolla euroa.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!