Katso kuvat!
Sunneva Kantolan häät

Sunneva Kantolan ihanat häät ruukilla – vieraiden joukossa Alina Voronkova ja Erika Helin, upean antavassa mekossa!

Uutiset | 15.08.2020 09:59

Tunnelma oli harras Billnäsin Ruukin näyttävässä juhlatilassa, kun kauniiseen häämekkoon pukeutunut Sunneva Kantola, 47, lipui kohti alttaria sulhaselleen Harri Sjögrenille, 46, hymyillen. Taustalla soi pariskunnalle merkityksellinen Thousand Years -kappale.

Vihkitilaisuus oli kaunis ja hillitty. Jo eläköitynyt pappi Tuomo Mantere vihki parin tunteikkaan puheensa päätteeksi, jolloin Sunneva Kantolasta tuli rouva Sjögren. Kyyneleet alkoivat virrata viimeistään silloin, kun laulaja Bess ja kitaristi Matias Miller kajauttivat kivisalissa ilmoille legendaarisen Hallelujah-kappaleen. Lopuksi herkkääkin herkempi vihkitilaisuus päättyi iloisissa merkeissä, kun aviopari poistui tanssien alttarilta Happy-biisin tahtiin.

xx

Hääjuhlaan osallistui noin seitsemänkymmentä vierasta.

- Ilman koronaa vieraita olisi ollut triplamäärä. Meille oli tärkeintä, että häissä välittyi rakkaus kaikkia kohtaan, nämä ovat rakkaushäät, pari kertoi Seiskalle suurena päivänään.

maljat

Sunneva ja Harri olivat vuokranneet koko Billnäsin Ruukin alueen häitään varten mukaan lukien kaikki 40 hotellihuonetta, jonne useat vieraista majoittautuivatkin jo perjantaina. 

Alina

Parin vuoden takainen Miss Suomi Alina Voronkova menee naimisiin ensi vuonna ammattilaiskiekkoilija Joonas Hurrin kanssa. 

- Täältä saa hyviä ideoita ja vinkkejä omiin häihimme.

Erika Helin

Erika Helin nappasi morsiuskimpun!

Missit tarjoilijoina

Häitä varten oli nähty paljon vaivaa, kaikessa näkyi välittömyys ja suuren sydämen asenne. 
Poissa olivat kaikki perinteiset hääleikit, sillä Sunneva ja Harri halusivat vieraiden saavan rauhassa jutella 
ilman pakonomaisia osallistumisia morsiamenryöstöihin tai vastaaviin. 

– Musiikkiteema oli ykkösenä, ja missikymmenikkö piti huolen varsinaisten tarjoilijoiden lisäksi kakun ja kahvin tarjoilusta, hehän olivat itsekin kuin koristeita. Pariskunta ei ollut unohtanut huomenlahjojakaan, Harri sai vaimoltaan Louis Vuittonin lompakon, ja Sunneva sai täydennystä rannekorukokoelmaansa.

häätanssi
Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:Camilla Bloom
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!