Suhdekriisi: Jasmin Mäntylä palasi salaa Australiasta Suomeen - tauko Richard-rakkaan kanssa!

Uutiset | 07.07.2017 11:37

Seiskan tietojen mukaan julkkiskaunotar Jasmin Mäntylä on palannut kaikessa hiljaisuudessa Suomeen rakkaansa Richard Testerin luota Australiasta. Alun perin hänen oli tarkoitus lomailla rakkaansa luona kuukausia, mutta matka päättyi yllättäen kolmen viikon jälkeen.

- Kyllä, olen jo Suomessa. Paluumatka oli helvetillinen. Olin 24 tuntia jumissa Singaporen lentokentällä. Se oli kauheaa! Olin aivan loppu, kun viimein pääsin takaisin kotiin.

Hän ei ole hiiskunut sosiaalisessa mediassa palanneensa jo kotiin, vaan julkaissut kuvia Australian-matkaltaan.

- En ole mitenkään salaa hiippaillut Suomeen. Päätimme yhdessä, että minun on parempi lähteä kotiin. Reissu oli ihana, mutta myös raskas. Lopputulema on se, että pidämme pienen tuumaustauon suhteessamme.

jasmin mäntylä ja richard tester

Sama kaava toistuu

Oletteko siis eronneet?

- Emme ole puhuneet erosta vaan tauosta, jonka aikana mietimme tahoillamme asioita. Tässä iässä tällainen pelleily alkaa olla jo vähän naurettavaa, mutta päätimme nyt vielä antaa toisillemme aikaa ajatella. Ei tämä mitään uutta meille ole. Viime vuonna tähän samaan aikaan tilanne oli lähes täysin samanlainen.

TAUSTAA:

Häh, Jasmin Mäntylä jätti Richard-rakkaansa - yllätysero!

Eronnut Jasmin Mäntylä: Tämän takia jätin Richardin!

Miksi päätitte pitää taukoa?

- Syitä on varmasti monia. Itse koin hyvin raskaaksi sen, että Richardin mielialat vaihtelevat ääripäästä toiseen usein. Yhtenä päivänä hän haluaa olla kanssani ja toisena taas ei. Sama koskee kaikkea hänen elämässään. Yhtenä päivänä hän haluaa alkaa maalata ja jo seuraavana päivänä hän vaihtaa uuteen harrastukseen.

 

 

Someone has a new #puppy ?❤? Muru hankki sitten tällaisen ihanuuden, ihan supersuloinen #winston ? #instalove #instadog

A post shared by Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on

 

Riita koiranpennusta

Olet julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia koiranpennusta. Otitteko kaikesta huolimatta yhteisen lemmikin?

- Emme todellakaan, vaan Richard osti itselleen koiran. Tästäkin asiasta ajauduimme riitaan. Hänellä on nimittäin jo kissa, josta huolimatta taloon tuli koira. Huomautin häntä, ettei hän voi hylätä kissaansa uuden lemmikin vuoksi. Richard myös matkustaa paljon, joten muistutin koiran vaativan huolenpitoa päivittäin. Richard ei mielestäni ymmärtänyt millaisen vastuu hänellä on koirasta. Kun yhteinen aika alkoi olla enemmän nahistelua ja kinastelua, oli parempi vaihtoehto astua takavasemmalle.

Koska tapaatte seuraavan kerran?

- Katsotaan nyt, että mihin suuntaan tilanteemme kehittyy. Jos päätämme jatkaa ja yrittää vielä kerran, menen Australiaan syksyllä.

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!