Strippari Annemari Laaksonen: Tässä menee suostumiseni raja!

Uutiset | 28.06.2017 14:15

Stripatessaan taiteilijanimeä Donna Heart käyttävä Annemari Laaksonen, 38, on tullut tutuksi tuhmista rooleistaan. Hän on näyttelyt stripparia niin Luokkakokous 2 -elokuvassa kuin Salattujen elämien suositussa nettisarjassa Tuhmat tädit 2.

Annemari on oikeassakin elämässä strippari, ollut jo neljä vuotta. Keikkoja hän tekee niin ravintoloissa, messuilla kuin yksityistilaisuuksissa.

– Päädyin alalle sattumalta. Ennen strippariksi ryhtymistä ni olin 15 vuotta terveydenhuoltoalalla, viimeksi suuhygienistina. Tein aikamoisen urahypyn, Annemari naurahtaa Seiskalle.

Strippaus on intohimoni

Läheiset ja ystävät ovat suhtautuneet Annemarin ammattiin vaihtelevasti.

– Toiset ovat ottaneet sen paremmin vastaan, toiset taas eivät ole pitäneet uravalinnastani alkuunkaan. Ymmärrän, että ammattini herättää mielipiteitä. Olen kuitenkin aina halunnut elää hetkessä ja tehdä asioita, joista saan mielihyvää. Nautin strippaamisesta.

donna heart

En tee seksileffoja

Tuhmien tätien kuvauksissa Annemari sai pitää kuitenkin vaatteet päällään. Hän oli ennen Salkkari-pestin vastaanottamista kuvannut Luokkakokous 2 -elokuvan, jossa teki samalla ensimmäisen kameraroolinsa.

– En ole koskaan kuvannut aikuisviihdettä. On hyvin erilaista esiintyä kameran edessä kuin stripata liveyleisölle, sillä elokuvista ja tv-sarjoista jää ikuinen tallenne.

Tallentamisessa meneekin Annemarin raja.

- Olen pyytänyt, ettei yleisö ota keikoillani videota tai kuvia.

Miehet riehaantuvat

Strippikeikoilla Annemari on ajautunut myös ikäviin tilanteisiin asiakkaidensa kanssa.

– Jotain pientä kränää on syntynyt. Olen kuitenkin selvinnyt puhumalla tilanteista. Olen saanut korottaa ääntä aika lailla, että olen saanut riehaantuneet miehet aisoihin.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!