Uutiset
Katso kuva!

Stressi vaati veronsa – Jani Toivola murtui kyyneliin julkisessa kulkuvälineessä: Takana rankka syksy!

21.12.2018 18:06

Kansanedustaja Jani Toivolan tunteet purkautuivat kesken raitiovaunumatkan.

Jani kertoi Instagram-tilillään hiljattain sattuneesta tilanteesta, jonka aikana hän ei pystynyt peittelemään tunteitaan vaan purskahti itkuun raitiovaunussa.

- Alla rankka syksy, tuloillaan oleva jännittävä elämänmuutos, pantterin alkuviikon kuume ja joululaulut. Juuri kun olin rauhoittumassa koputti tuntematon ihminen olkapäähän ja ojensi arasti hymyillen nenäliinan. Mua alkoi itkettämään uudestaan, Jani kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Tilanne sai Janin pohtimaan kahden toisilleen tuntemattomien ihmisten välistä kohtaamista herkkänä hetkenä.

Mietin jälkikäteen taas miten arvokasta se on että uskalletaan rikkoa näitä totuttuja rooleja. Haastaa hiljaisuutta ja puuttua toistemme elämään. Pieniä rohkeita eleitä. Siinä on niin valtavasti lohtua ja voimaa. Kanssa ihmisyys ja jaetut kokemukset elämästä. Tämä on lyhyen ajan sisällä toinen kerta kun saan nauttia tuntemattoman ihmisen hyvyydestä. Kiitos sinulle.

Syksy on ollut Janille muutokseen valmistautumisen aikaa, sillä hän ilmoitti lokakuussa jättävänsä eduskunnan ensi keväänä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:ARI LAHTI, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!