Antti Tuisku

Spekulaatiot kuumenevat: Antti Tuisku edustaa Suomea Euroviisuissa?!

08.01.2019 16:08

Laulaja Antti Tuiskun salaperäiset päivitykset sosiaalisessa mediassa aloittivat melkoisen huhumyllyn.

Yle ilmoitti paljastavansa Suomen viisuehdokkaan tai ehdokkaat tämän kuun lopussa. Ainakin rock-yhtye Passionworks on vihjaillut nousevansa Euroviisujen lavalle Israelin Tel Avivissa toukokuussa.

Lue myös: Paljastuiko Suomen viisuedustaja ennen aikojaan? Rock-yhtyeeltä erittäin vihjailevia päivityksiä sosiaalisessa mediassa!

Viisufanit tosin ovat kiinnittäneet huomiota tauolla olevan Antti Tuiskun viimeisimpiin Instagram-päivityksiin.

- Yli 55tuhatta ihmistä kerännyt hallirundi, Provinssin päätöskeikka, elämänkerta, kouluun meno, uusien asioiden opettelu ja kasa uusia tuttavuuksia ja ystäviä, muutto Espanjaan. Huh. Helposti vois ajatella, että miten tästä enää kapuaa ylemmäs... Mutta miepä tiiän, Antti kirjoitti vuodenvaihteessa.

Kuvassa Antti katsoo horisonttiin, ja otosta koristaa Game of Thrones -sarjasta tuttu slogan Winter is coming.

Lisäksi Antti julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa kitara kädessään. Hän käytti hashtageja #biisileiri ja #winteriscoming. Kummankin kuvan kommenttikentistä löytyy kirjoituksia, joissa pohditaan mahdollista viisumatkaa Tel Aviviin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha comenzado. 😎 #biisileiri #uuttakohti #winteriscoming

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Usein artistit käyttävät tulevan kappaleensa tai projektinsa nimeä hashtagina jo reilusti ennen asian julkistamista, joten liekö Antin käyttämä Winter is Coming jonkinlainen työnimi tulevalle julkaisulle ja mahdolliselle viisukappaleelle?

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: ARI LAHTI, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!