fbq
Uutiset
26.01.2018 15:18
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: instagram
Cheyenne & Joel
Someraivo repesi! Cheyenne Järvinen selasi Amanda Harkimon Instagramia ja tyrmistyi – ”Kyllä se minusta on piilov*****lua!”
Uutiset
26.01.2018 15:18
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: instagram

Kohukaunotar Cheyenne Järvisen keskiviikkoilta (24.1.) sai erikoisen käänteen, kun kaunottaren sosiaalisen median kanaviin alkoi ilmestyä vihjeitä hänen seuraajiltaan. Cheyennea vinkattiin kurkkaamaan dj-kaunotar Amanda Harkimon Instagram-tiliä.

– Kävin sitten selaamassa hänen feediään ja tajusin heti, mistä kuvasta oli kyse, Cheyenne huokaa Seiskalle.

Kyseisessä otoksessa Amanda poseeraa niukoissa treenivaatteissa ulkosalla lumihangessa. Hyisen kuvan kuvatekstiksi on runoiltu mitä ilmeisimmin kieli poskessa seuraavasti:

- Koodilla AMA saatte Betsey Johnsonilta -0% alennusta koko loppuvuoden näistä talvisista sporttikledjuista!

Cheyenne sanoo nähneensä oitis punaista Amandan kuvan noteerattuaan, sillä neiti Järvisen mielestä se muistuttaa erehdyttävästi hänen aiemmin julkaisemaansa kuvaa.

Myös Cheyennen muutamaa päivää aiemmin lataamassa Insta-kuvassa mainostetaan sponsoriyhteistyön alennuskoodia. Hän myös poseeraa varsin vähissä vaatteissa keskellä talvea yhdessä poikaystävänsä Joelin kanssa.

Lue myös: Hyrrr, Cheyenne Järvinen poseeraa puolialasti pakkasessa - uhkea povi pilkottaa treenitopista!

– Kyllä se alkoi heti ärsyttää, Cheyenne tykittää niin, että lieskat leiskuvat langan toisessa päässä.

– Mielestäni se kuva on selvää piilov*****lua. Se tuntui aika ikävältä, koska hän on aiemminkin vi*****ut minulle somessa.

Cheyenne arvelee oman kuvansa ”hämmentäneen” Amandaa.

– Ehkä hän on kelannut, että miten oikein pärjäämme treenivaatteissa ulkona. Itse taas ajattelin, että se oli hauska ja massasta poikkeava kuva.

Cheyenne kertoo saaneensa Snapchatissa seuraajiltaan paljon ihmettelyjä siitä, miksi Amanda mahtaa pilailla hänen kustannuksellaan. Kohukaunottarella ei ollut kuitenkaan antaa selvää vastausta.

– Emme ole koskaan edes puhuneet Amandan kanssa face-to-face. Mutta olen kokenut, ettei hän välttämättä oikein fiilaa mua.

– Se voi johtua siitä, että itselläni oli vuosi sitten draamaa Suvi Pitkäsen kanssa, jonka hyvä kaveri Amanda käsittääkseni on.

Mielensä pahoittanut Cheyenne yritti kääntää kokemansa pilkan positiiviseksi juuri samaisen somen kautta.

– Pyysin Snäppi-seuraajiani kommentoimaan Amandan parodiakuvan alle sydämen, ettei hänen enää tarvitsisi naljailla muille somessa.

Miten Amanda vastaa Cheyennen väitteisiin? Lue pian Seiskan sivuilta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »