Uutiset

”Somekömmähdys” paljasti Viivi Pumpasen ja Tappara-tähden salasuhteen – juhlivat yhdessä myös Tampereen yössä!

15.01.2018 08:11

Viime viikolla ilmestynyt Seiska kertoi Viivi Pumpasen ja kiekkotähti Otso Rantakarin suhteesta.

– Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin, lähipiiristä kerrotaan.

Suhteen vakavuudesta kielii, että Otso lienee esitellyt Viivin vanhemmilleen, jotka ovat ilmaantuneet joulun jälkeen ex-missin Facebook-kavereiksi. Otso oli ollut Viivin kaverina jo aiemmin.

Sosiaalisen median perusteella kyyhkyläiset ottivat uudenvuoden vastaan yhdessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Otso oli lisännyt Instagramin Storyyn videoklipin uudenvuoden ilotulituksesta, ja taustalta kuuluu Viivin ääni, Seiskalle kerrotaan.

Otso pelaa Tampereen Tapparassa, mutta on Helsingistä kotoisin.
Otso pelaa Tampereen Tapparassa, mutta on Helsingistä kotoisin.

”Somekömmähdystä” lukuun ottamatta pariskunta on pyrkinyt pitämään suhteensa julkisuudelta salassa, mutta tarkkasilmäiset kiekkofanit ovat bonganneet Viivin jännittämässä kultansa edesottamuksia Tampereella Hakametsän jäähallin lehtereillä.

Pikkujouluissa yhdessä

Joulukuun alussa Viivi oli seuraamassa Tapparan kamppailua Lukkoa vastaan, minkä jälkeen pelaajille oli järjestetty pikkujoulut tamperelaisessa yökerho Ilonassa.

– Viivi oli pikkujouluissa Otson seurana. Heidän lämpimät välinsä eivät jääneet keneltäkään huomaamatta, Tampereen yöstä raportoidaan.

Otso asuu Tampereen Kalevassa, mistä on matkaa Hakametsän jäähalliin vain vajaat kaksi kilometriä.
Otso asuu Tampereen Kalevassa, mistä on matkaa Hakametsän jäähalliin vain vajaat kaksi kilometriä.

Tiivistä tapailua

Seiskan saamien tietojen mukaan Otso on kurvaillut usein Viivin perässä pääkaupunkiseudulle. Pääkaupunkiseutu on Otsolle tuttua aluetta, sillä hän kiekkoili ennen Tapparaan siirtymistään Espoon Bluesissa ja on myös kotoisin Helsingistä. Viime kausi oli Otsolle ensimmäinen Tapparassa. Hän pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta kauden päätteeksi.

Viivi on puolestaan kunnostautunut missivuotensa 2010 jälkeen juontajana tai osallistujana useissa tv-ohjelmissa, viimeisimpänä Atlantin yli -seikkailussa TV5:llä viime syksynä. Parisuhdeasiat hän on sen sijaan pitänyt visusti piilossa viime vuosina.

Missivuotenaan Viivi kohautti eroamalla tuolloisesta liikemiespoikaystävästään Pezhman Ahmadista heti kihlojen jälkeen. Vuonna 2012 Viivi tapaili perheenisää, kunnes ryhtyi heilastelemaan erään motocross-piireistä tutun miehen kanssa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen, All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!