mailis penttilä

Some-kiusaamisen huippu! Mailis Penttilä sai törkyviestejä Instagramissa – julkaisi ne kaikkien nähtäväksi: ”Lihavan näköiset rinnat askeleen edellä”

07.06.2019 09:20

Sosiaalinen media voi olla karu paikka. Omakohtaista kokemusta on ainakin Mailis Penttilällä, joka päätti näpäyttää haukkujaansa julkisesti. 

Ensin Mailis sai Instagramissa yksityisviestin, jossa hänelle täysin vieras ihminen päätti kertoa naiselle tämän olevan ”bimbo mikä bimbo”. 

- Mee vaan sinne suihkurusketukseen. Onko sen jälkeen kynsienhoitoa? Ei se susta yhtään fiksumman näköistä tee. Bimbo mikä bimbo ja aina lihavan näköiset rinnat askeleen edellä.

Lue lisää: 

mailis

Mailis päätti vastata viestiin. Hän lähetti kuvan huolitelluista kynsistään, mutta nekään eivät kelvanneet.

- Kunnossa ja kunnossa – karmeat kuin Itäkeskuksen pimuilla. Enkä mä sua vihaa, seuraan vain myötähäpeästä.

Tämän jälkeen Mailis lähetti ruudun toiselle puolelle kuvan mietelauseesta, jossa luki: Jos vihaaja jatkaa seuraamistasi, se ei ole vihaaja vaan fani. Anna sille ämmälle nimikirjoitus. 

Kirsikkana kakun päälle, Mailis kehotti häntä kritisoivaa henkilöä pyytämään häneltä nimimarin, mikäli he joskus kohtaavat tosimaailmassa. 

Lopulta Mailis julkaisi viestinvaihdon Instagram Storyssaan. 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!