Sokkiuutinen radiosta: Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova ulos Radio Suomipopin iltapäivästä!

Uutiset | 13.09.2017 11:14

Radio Suomipopin iltapäiväohjelmaa jo pitkään juontaneet Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova siirtyvät sivuun suosikkiohjelman juontotehtävistä.

Nelonen ja Radio Suomipop tiedottivat keskiviikkona, että kanavan iltapäivää vetävät jatkossa Idolsin uusi juontaja Juuso Mäkilähde sekä Loop-kanavalta tuttu Tinni Wikström.

Jenni Alexandrova siirtyy Suomipopilta naapurikanava Radio Aallon iltapäivään ja Sami puolestaan aloittaa Suomipopin päivälähetysten juontajana Kimmo Sainion saappaisiin.

Sami ja Jenni juonsivat Suomipopin iltapäivää yhdessä parisen vuotta. Sitä ennen Sami juonsi samaista ohjelmaa Susanna Laineen kanssa.

Suomipopin iltapäivässä aloittavalle Juuso Mäkilähteelle kyseessä on paluu radioon, sillä muun muassa YleX:llä aiemmin juontanut mies jätti radiohommat muutama vuosi sitten ja on viime vuosina keskittynyt tv-projekteihin.

Juuso Mäkilähde

- Nyt kun mikään ei tietysti riitä, niin pitää tv:n lisäksi hypätä tonne radioon. Eli mä teen paluun radiojuontajaksi, pidin tossa pari vuotta taukoa, ja nyt sitten Suomipopin iltapäivä on osoite, eli sitä lähetään työstämään, Juuso kertoo Nelosen tiedotteessa.

Alla kuva iltapäivän uudesta juontajakaksikosta.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!