Uutiset
Katso kuvat!

Sokkikuvat! Jari Sillanpään rähjäinen olemus hämmästyttää: tupakoi sairaalan edessä autuas virne kasvoillaan – kädestä törrötti kanyyli!

15.01.2018 07:34

Kultakurkku Jari ”Siltsu” Sillanpää, 52, sai faninsa jälleen huolesta syrjälleen, kun hän joutui yllättäen jäämään pois toissa viikon lauantaina järjestetystä Vain Elämää Live -konsertista. Syyksi paljastui pahaksi äitynyt ruusu, joka oli saanut Jarin jalan turpoamaan pahasti.

LUE: Jari Sillanpään terveys petti huumekohun keskellä!

Toissa viikon tiistaina paljastui, että artisti joutui yhä käymään sairaalassa antibioottitiputuksessa.

Seiskan paparazzi bongasi Siltsun iltapäivällä Helsingin keskustassa. Artisti tuli asunnoltaan ulos sellaisessa habituksessa, ettei häntä ollut tuntea. Mustaan ruttuiseen pipoon, likaisiin collegehousuihin ja puukenkiin sonnustautunut mies hyppäsi taksiin ja hurautti helsinkiläiselle yksityisklinikalle.

Lue myös: Jari Sillanpää sivuun Vain elämää -konsertista – joutui sairaalaan!

Jari Sillanpää

Ohikulkijat ihmettelivät

Siltsun noustua taksista huomio kiinnittyi siihen, että miehen olemus oli hapuileva ja suupielessä viihtyi pieni hymynkare. Kipeytyneestä jalasta huolimatta Siltsu pystyi varsin hyvin tepastelemaan sisälle sairaalaan.

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää

Lue myös: Jari Sillanpäälle syytteet neljästä rikoksesta!

Siltsu ei viihtynyt siellä kauan ennen kuin tuli takaisin ulos. Hän pujotti mahtipontisin elein tupakan suupieleensä, ja hymyn kare kasvoilla levisi isoksi virnistykseksi. Vaikutti siltä, että mies naureskeli kadulla itsekseen.

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää

 

Tupakan lomassa Siltsu ryhtyi korjaamaan asukokonaisuuttaan. Hän puki mustan takin ylleen sillä seurauksella, että vatsakumpu paljastui. Se ei Siltsua kuitenkaan tuntunut haittaavan, kuten eivät myöskään ohikulkeneet ihmiset, jotka selvästi tunnistivat tähtiartistin.

Jari Sillanpää

Jarin askellus jälkakäytävällä oli hapuilevaa. Kädessä oli kanyyli.

Jari Sillanpää

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!