fbq
Uutiset
14.04.2020 13:39
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Stefan Therman
Sofian Stefu-rakkaan viikonlopun rattikäry: Epäily myös huumausainerikoksesta!
Uutiset
14.04.2020 13:39
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi pääsiäismaanantaina, että mediapersoona Martina Aitolehden ja liikemies Stefan ”Stefu” Thermanin pääsiäisyö Hangossa sijaitsevalla vapaa-ajan asunnolla sai ikävän päätöksen. Ilta päättyi siihen, että Stefan päätti hypätä yöllä auton rattiin. Stefu lähti ajamaan kohti Helsinkiä, vaikka oli tuhdissa humalassa. 

Stefu ei päässyt pitkälle, sillä poliisi nappasi Stefun kiinni Tammisaaressa lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä. Mies vietiin Raaseporin poliisiasemalle rattijuopumuksesta epäilynä. Stefu puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. 

 

Poliisi: Vain yksi tapaus kyseisenä yönä

Seiska tavoitti tiistaina rikoskomisario Mats Sjoholmin Länsi-Uudenmaan poliisista. Hän kertoi yleisellä tasolla, että alueella otettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kiinni vain yksi rattijuoppo. 

- Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi pysäytti mieshenkilön, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miestä epäillään myös huumausainerikoksesta. Henkilöllisyyteen tai auton merkkiin en voi ottaa kantaa, komisario kertoo Seiskalle puhelimitse.

Rattikäry! Stefan lähti Jaguarilla Hangosta Helsinkiin - poliisi nappasi Tammisaaressa! 

Seiskalle vahvistettu tieto

Seiskan tietojen mukaan rattijuoppo on varmuudella Stefu. Alkometriin mies oli puhaltanut 0,56 milligramman eli noin 1,4 promillen lukemat. Poliisi ei halua kommentoida sitä, minkä huumausaineen käyttörikoksesta kuljettajaa epäillään.

- Se selviää sitten, kun verikokeen tulokset saadaan, komisario päättää. 

Seiskan tietojen mukaan Stefun epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Seiskan erittäin luotettavien sisäpiirin tietojen mukaan Stefan ja Sofia Belórf seurustelevat. Myös Martina vahvisti tämän "kolmiodraman" Iltalehdelle, Stefan sen sijaan kiisti salasuhteen Ilta-Sanomille.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »