Sofia Ruusila MM-voitostaan: Nyt alan kilpailla rahasta!

Uutiset | 16.11.2015 18:31

Sofia Ruusila-Nousiainen voitti viikonloppuna bikini fitnessin MM-kultaa IFBB-liiton kisoissa Budabestissa.

TAUSTAA: Sofia Ruusilasta bikini fitness -ammattilainen - taas MM-kultaa!

- MM-kulta on iso juttu, sillä kisoissa oli osallistujia ympäri maailmaa. Kaikki kilpailijat oli seulottu omien maidensa parhaiksi. Minun sarjassani oli 39 kisaajaa, eli tosi monta. Aluksi haaveilin, että olen ehkä kuuden parhaan joukossa. Finaalissa tajusin, että saattaisin päästä jopa mitaleille. Sitten yhtäkkiä seisoimme Ruotsin kanssa siellä lavalla kuuntelemasssa, kumpi voittaa kultaa ja kumpi hopeaa, lentokentältä tavoitettu Sofia kertoo onnellisena Seiskalle.

 

 

"Mitä isompi kisa, sitä isommat palkinnot"

Kultamitalin myötä kaunotar voi anoa itselleen myös ammattilaiskortin.

- Ensi vuonna kisaan ammattilaisena maailmanhuippuja vastaan. Pääsen lavalle esimerkiksi Olympia-kisojen voittajien kanssa, Sofia hehkuttaa.

Ammattilaiset tienaavat voitoillaan ja sponsorisopimuksillaan myös mukavasti rahaa.

- Mitä isompi kisa, sitä isommat palkinnot. Olympia-kisan voittosumma on joku 25 000 dollaria, mutta tietenkin rahaa tulee paljon muustakin kuin kisoista. Itseäni kiinnostaa mallinura. Mutta olisihan se siistiä, että itse Arnold Schwarzenegger tulisi ojentamaan palkintoa. Siitä varmasti kaikki alan harrastajat unelmoivat, Sofia toteaa.

 

Suklaaähky

Sofia on nyt 25-vuotiaana parhaassa kilpailuiässä.

- Voin rehellisesti sanoa, että olen jo nyt saavuttanut paljon. Olen kuitenkin aika itsekriittinen ihminen. En yleensä "harrastele" mitään, vaan rakennan omassa mielessäni etappeja, joita kohti menen päämäärätietoisesti. Esimerkiksi ammattilaiskortti oli sellainen juttu, josta ajattelin taistella raivolla. En kylläkään uskonut, että voitan sen jo nyt, Sofia nauraa.

Hän on juhlinut voittoaan suklaaövereillä.

- Olen ihan ähkyssä! Tänään voi vielä pitää herkkupäivän, mutta huomenna palaan takaisin ruotuun, MM-mitalisti lupaa.

 

 

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!