fbq
Uutiset
05.08.2017 13:29
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Kari Pekonen
Riitta tarkastaa tyttärensä miesehdokkaat.
Sofia Mäkkylä: Äiti Riitta Väisänen tarkastaa sulhasehdokkaat – mies ei saa olla nynnerö!
Uutiset
05.08.2017 13:29
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Kari Pekonen

Kymppitonnista tuttu Riitta Väisänen, 63, asuu kahdestaan tyttärensä Sofia Mäkkylän, 22, kanssa.

Sofia on miettinyt omilleen muuttamista, mutta lähellä asuvat isovanhemmat ja äidin ja tyttären yhteinen hevosharrastus pitävät Sofian kotona.

Riitta Väisäsen tytär Sofia viettelevänä mallikuvauksissa - katso!

– Kyllä sinä kolme vuotta sitten yritit lentää pois pesästä, mutta sanoin, että hanki sitä ennen 5 000 euroa omaa rahaa, koska minä en sinun takuuvuokriasi rupea makselemaan, Riitta naurahtaa.

”Olen mummo”

Vuonna 2015 Miss Rock -kisaan osallistunut Sofia työskentelee lahtelaisessa vaateputiikissa ja on tarjoilijana Pelicans-jääkiekkojoukkueen aitiossa. Töiden ohella hän on opiskellut myös hierojaksi.

– Olen tullut aika mummoksi, sillä en jaksa käydä enää kaiken muun jälkeen yöelämässä. Lisäksi minulle tulee alkoholista ihan hirveä olo, Sofia kertoo.

Upeat tyttäret julkkisäitien jalanjäljillä - kuvat!

Sofia on ollut sinkkuna nelisen vuotta eikä tällä hetkellä etsi sitä oikeaa.

– Olen tapaillut joitakin miehiä, mutta ei sen kummempaa. Vien ehdokkaan lähes heti kotiin näytille, ja jos äitini ei pidä hänestä, hän ei ole se oikea minulle, Sofia kertoo.

– Miehesi ei saa myöskään olla mikään nynnerö, vaan luonnetta pitää olla, Riitta täsmentää.

Hevostalli myyty

Riitta yritti taannoin myydä hevostalliaan Orimattilassa, mutta tällä hetkellä talli on yhä Riitan omistuksessa. Riitta keskittyy tällä hetkellä kuitenkin täyttä häkää uusiin projekteihin, kuten Tuuri -ohjelmaan sekä YouTube -kanavaansa.

Riitta Väisänen talousongelmistaan: Hävettää ja nolottaa!

– Olin ehdokkaana eduskuntavaaleissa kuusi vuotta sitten ja sainkin paljon ääniä, mutta siitä huolimatta en päässyt läpi. Nyt voin laukoa kanavalla reilusti, mitä ajattelen, Riitta kertoo.

Yhdessä ja erikseen

Riitan puoliso ja Sofian isä, Karl Erik Mäkkylä asuu puolestaan Ylöjärvellä. Perhe ei ole koskaan asunut saman katon alla.

– Eihän rakkauden kipinää voi mitata, mutta kyllä meillä Ekin kanssa hyvin menee. Ajan usein Ylöjärven kautta, kun olen menossa Tuuriin kuvauksiin, Riitta kertoo.

Artikkelia korjattu torstaina 10.8.: Sofian isän nimi on Karl Erik Mäkkylä, eikä Erkki. Riitta oli aikanaan eduskuntavaaleissa ehdokkaana, ei kunnallisvaaleissa. Ja Riitan hevostilaa ei ole myyty, toisin kuin artikkelissa aiemmin kirjoitettiin.