Katso kuva!

Sofia Immonen toipui Thaimaassa vaativasta leikkauksesta: Juhlin ilotyttöjen kanssa ja laihduin 8 kiloa – tyrmäävä bikinikuva!

Uutiset | 30.01.2019 08:41

Seiska uutisoi Hottikset-tosi-tv-sarjasta tutun Sofia (ent. Juha) Immosen, 31, sukupuolenkorjausleikkauksesta joulukuussa Thaimaassa. Vaativassa, noin seitsemän tuntia kestäneessä leikkauksessa Sofian peniksestä rakennettiin vagina.

Lue myös: Seksihäiriköt iskivät heti! Sukupuolensa korjannutta Sofia Immosta kurkitaan ikkunoista ja pommitetaan härskeillä ehdotuksilla – näin Sofia vastaa!

Viisi viikkoa Bangkokissa kului Sofian mukaan melko nopeasti.

– Minua kiellettiin alkuun lähtemästä liikkeelle, mutta karkasin iltaisin toipumiskeskuksesta.

Sofia paljastaa käyneensä pakoretkillään läheisessä karaokebaarissa laulamassa ilotyttöjen kanssa.

– Minulle tuli kyllä surullinen mieli, kun ajattelin heidän kohtaloaan. Kävin myös shoppailemassa, ja muutenkin liikuin aika paljon. Terveelliset elämäntavat varmaankin vaikuttivat myös siihen, että laihduin reissun aikana kahdeksan kiloa.

Sofia ei arastele poseerata bikineissä, vaikka leikkauksesta on vasta viisi viikkoa. – Mahassa on vielä hieman turvotusta, ja arpien parantuminen saattaa kestää jopa vuoden tai kaksi.
Sofia ei arastele poseerata bikineissä, vaikka leikkauksesta on vasta viisi viikkoa. – Mahassa on vielä hieman turvotusta, ja arpien parantuminen saattaa kestää jopa vuoden tai kaksi.

 

Lue myös: Sofia Immonen toipuu sukupuolenkorjausleikkauksesta – Suvi Pitkänen auttoi laittomasti Thaimaassa oleskelleen Sofian takaisin Suomeen

Thaimaa teki Sofiaan ison vaikutuksen.

– Tämä oli ensimmäinen mutta ei viimeinen reissuni tänne. Thaimaalaiset ovat aivan ihania ihmisiä.

Maa kiinnostaa muutenkin.

– Minulla on suunnitelmia mahdollisen bisneksen perustamisesta näiden kirurgisten operaatioiden ympärille, Sofia vihjailee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Ahti Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!