fbq
Uutiset
05.11.2018 09:06
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Sofia Belorfin Niko-rakas on ravintolabisneksessä.
Sofia Belórfin uudella Niko-rakkaalla kiinteistö- ja ravintolabisneksiä ulkomailla: Eva Longoria vieraili klubilla – ”Meillä oli äitini suosikkinäyttelijä ruokailemassa”
Uutiset
05.11.2018 09:06
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Lontoossa aikaisemmin asunut fitnesskaunotar Sofia Bélorf, 28, on nyt asettunut liikemiehenä Espanjassa toimivan Niko-rakkaansa kotiin Marbellaan.

Lue lisää: Jestas, Sofia Belórfilla uusi ökyelämä Espanjassa: Avoliitto miljonäärirakkaan kanssa!

Niko esittelee miljoonien arvoista omaisuuttaan ja leveää elämäänsä auliisti sosiaalisessa mediassa. Pintaliitoelämän esittelystä huolimatta Sofian uusi kulta on onnistunut piilottamaan varallisuutensa. Viime vuosina Nikolla ei ole ollut tuloja Suomessa, eikä hänellä ole myöskään yritysyhteyksiä täällä.

Lue myös: Uuden miljonäärirakkaansa luo muuttanut Sofia Belórf keikisteli somessa – ex-mies Niko Nousiaiselta jäätävä kuitti: ”Mulla on vähän samanlainen kuva, kun…”

Taloja ja oma ravintola

Tampereelta kotoisin olevan Nikon nimi löytyy sen sijaan Espanjaan rekisteröidystä kiinteistöyhtiöstä, jota hän pyörittää yrityskaupalla rikastuneen isänsä kanssa.

Yhtiö on erikoistunut luksusasuntojen rakentamiseen ja välittämiseen, ja se on hiljattain rakennuttanut Marbellan alueelle kolme upeaa villaa. Niistä kaksi on varattu, yksi on myymättä.

Lue myös: Hulppeaa ökyelämää Espanjassa! Tässä on Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan kauppakassi: 500 000 euron Ferrari – kuva!

Kiinteistöbisneksen lisäksi Niko on Marbellassa majaansa pitävän luksusravintolan taustalla. Toissakesänä klubilla vieraili näyttelijätähti Eva Longoria, jonka kanssa otetun yhteiskuvan Niko jakoi Instagramissa syyskuussa.

– Viime vuonna meillä oli äitini suosikkinäyttelijä ruokailemassa, Niko kirjoitti kuvan ohessa englanniksi.

Eva Longoria vieraili Sofian Niko-rakkaan omistamassa ravintolassa.
Eva Longoria vieraili Sofian Niko-rakkaan omistamassa ravintolassa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »