Vain Seiskassa!
Sofia Berlof

Sofia Belórfin avustaja kommentoi pidätysoloja Seiskalle: "Eihän se mukava paikka ole"

Uutiset | 18.07.2019 16:21

Seiskan tietojen mukaan raskaista rikoksista epäillyt fitness-malli Sofia Belórf, 29, ja liikemies Niko Ranta-aho pidätettiin Helsingissä tiistaina, 16. heinäkuuta. Molemmat ovat tällä hetkellä pidätettyinä. Heitä vaaditaan vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa perjantaina 19. heinäkuuta.

Sofian osalta rikosepäily koskee törkeää rahanpesua. Epäity rikos on tapahtunut Helsingissä ja tekoajaksi on tutkinnan tässä vaiheessa kirjattu 1.1.2018 alkaen.

Seiska tavoitti pidätettynä olevan Sofian avustajan, tunnetun rikosasianajajan.

Miten Sofia tällä hetkellä voi?

- No eihän se mukava paikka ole, avustaja kommentoi pidätysolosuhteisiin liittyen.

Avopuoliso Niko Ranta-ahon osalta epäiltyjen törkeän huumausainerikoksen ja törkeän dopingrikoksen tekopaikaksi on merkitty Helsinki. Epäiltyjen rikosten alkamisajankohta on 1. tammikuuta 2017, eli vuosi Sofiaan kohdistuvia epäilyjä aiemmin.

Poliisi esittää Sofia Belòrfia ja avomies Nikoa vangittaviksi perjantaina!

Kotietsintä

Pariskunta asuu Espanjan Marbellassa luksuskodissa. Seiskan tietojen mukaan asuntoon on tehty kotietsintä.

Sofian avomies Niko on ollut vuosikausia tuttu näky Helsingin ja Tampereen pintaliitopiireissä, ja hänen ystäväpiiriinsä kuuluu iso liuta pääkaupunkiseudun silmäätekeviä. Niko on esitellyt miljoonien arvoista omaisuuttaan ja leveää elämäänsä auliisti sosiaalisessa mediassa.

Pintaliitoelämän esittelystä huolimatta Nikolla ei ole viime vuosina ollut tuloja tai yritysyhteyksiä Suomessa. 

Tässä naapurustossa pariskunta on asunut Marbellassa, Espanjan Aurinkorannikolla. 

sofian kämppä

Ankarat rikosepäilyt 

Törkeän huumausainerikoksen kynnys ylittyy, jos kyseessä oleva huumausaine on erittäin vaarallista tai sitä on suuri määrä. Törkeästä huumausainerikoksesta tuomitaan vähintään yhden ja enintään kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen.

Dopingrikoksessa törkeän tekomuodon raja ylittyy, kun kohteena on suuri määrä dopingainetta tai kun sillä tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä. Törkeästä dopingrikoksesta tuomitaan vähintään neljän kuukauden ja enintään neljän vuoden vankeusrangaistukseen.
 
Törkeästä rahanpesusta tuomitaan vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään kuusi vuotta. Teon yrityskin on rangaistava.

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!