Vain Seiskassa!
Sofia Ruusila muistuttaa paljon Tygan ex -puolisoja.

Sofia Belórf iski melkoisen naistenmiehen: näiden kaunotarten kanssa Tyga on vehtaillut – yksi yhteinen piirre!

Uutiset | 11.05.2017 18:34

Seiska uutisoi aiemmin Fitness -kaunotar Sofia Belórfin tavanneen maailmankuulun rap -artisti Tygan treffien merkeissä Los Angelesissa. Räppärillä on riittänyt naisia joka sormelle julkkiksista taviksiin. Väittämän mukaan Tyga olisi käynyt vispilän kauppaa myös transsukupuolisen  kaunottaren kanssa.

LUE LISÄÄ:OHO! SOFIA BELÓRF ISKI KYLIE JENNERIN EXÄN – RAP-TÄHTI TYGA VEI SOFIAN KOTIINSA!

Sofian tummat juuret ovat peräisin hänen Marokkolaiselta isältään ja tummat naiset taitavat olla Tygan mieleen, ainakin kun selaa hänen naishistoriaansa. Sieltä löytyy piirre, joka löytyy heissä kaikissa, nimittäin tummat hiukset!

1. Kylie Jenner

Tositelevisiotähti ja Kardashian -klaanista tutuksi tullut Kylie Jenner on yksi tunnetuin Tygan ex -tyttöystävistä. Kylien kerrotaan olleen vasta 17 -vuotias kun hän tapasi 26 -vuotiaan räppärin. Tyga tatuoi jopa Kylien nimen oikeaan käteensä. Nähtäväksi jää, tuleeko Sofian nimi koristamaan Tygan ihoa. 

 

Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

2. Jordan Ozuna

Tuoreimpana tapauksena Tygan käsivarrella on nähty hyvin paljon Kylietä muistuttava Jordan Ozuna. Ulkonäkö ei ole ainoa yhtäläisyys mitä tytöillä löytyy, nimittäin väittämän mukaan molemmat olisivat viettäneet kiihkeitä hetkiä kohulaulaja Justin Bieberin seurassa. 

 

Packing for Mexico ??

Henkilön baby j (@jiordyn) jakama julkaisu

3. Mia Isabella

Transsukupuolinen Mia Isabella väittää viettäneen kiihkeitä hetkiä Tygan kanssa samaan aikaan, kun artisti seurusteli Kylie Jennerin kanssa. Siitä ei tiedetä, onko heidän tapaamiset täysin faktaa, mutta ainakin Mialla ja Tygan naisilla on jotain yhteistä, hiukset. 

 

How I feel knowing YOU are watching me and feeling your love <3

Henkilön Mia Isabella - Official (@themiaisabella) jakama julkaisu

4. Tiffani Kathleen Birdas

Tygalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja artistin seuraajista löytyy paljon kauniita naisia. Väittämän mukaan räppäri olisi kutsunut hänen seuraajansa Tiffani Kathleen Birdasin pitämään seuraa, kun Tygalla oli keikalla Brisbanessa, Australiassa. Tiffani itsekin on tullut tutuksi sosiaalisessa mediassa ja hänellä löytyy Instagramissa yli 15,000 seuraajaa. 

 

Don't switch on me, I got big plans

Henkilön TIFFANI KATHLEEN (@tiffkathleen) jakama julkaisu

5. Val Mercado

Mallina, journalistina ja bloggarina tunnettu Val Mercado on se nainen, joka toimi Tygan laastarina, kun Kyliellä ja Tygalla oli lyhyt breikki suhteessa. Tyga ei ollut selvästikään päässyt yli Kyliestä, koska valitsi vierelleen hyvin Kylietä muistuttavan daamin. 

 

Obsessed with @smashboxcosmetics Liquid lip in Brick Trick #SmashboxSquad #BeLegendaryLiquidLip #ad

Henkilön VAL MERCADO (@val.mercado) jakama julkaisu

6. Blac Chyna

Piirit pienet pyörii, myös suuressa maailmassa. Nimittäin Tygan ex -avopuoliso ja lapsen äiti Blac Chyna on tätä nykyä Kylie Jennerin velipuolen Rob Kardashianin kihlattu. Tyga ja Blac Chyna saivat lapsen vuonna 2012 ja leikkivät pari vuotta onnellista perhettä, kunnes tiet erosivat.

 

?

Henkilön Blac Chyna (@blacchyna) jakama julkaisu

7. Demi Rose

Tygan ja Kylie Jennerin erottua miehen käsikynkässä nähtiin pian uusi tumma kaunotar Demi Rose. Demin kerrotaan kasvaneen keskiluokkaisessa perheessä Englannissa. Kaunotar sai mainetta, kun hänet valittiin Englantilaisessa miestenlehdessä kuumimmaksi naiseksi. Tygan kerrotaan olleen Demin ensimmäinen poikaystävä kolmeen vuoteen. 

 

?

Henkilön Demi Rose (@demirosemawby) jakama julkaisu

Omena ei kauas puusta putoa, ainakin jos vertaa Sofiaa ja Tygan ex-heiloja, nimittäin näitä seitsemää kaunotarta voisi luulla jopa sukulaisiksi!

? Be with someone who ruins your lipstick - not mascara. ? @toddvitti

Henkilön Sofia Jessica Belórf (@fitbysofia) jakama julkaisu

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!