Uutiset
Katso kuva!

Skandaalikuva! Roope Salmisen kiihkeä hetki vieraan kaunottaren kanssa tallentui kameralle – missä avovaimo Sara Sieppi?

26.10.2017 06:33

Tv-tähti Roope Salmisen, 27, ja ex-missi Sara Siepin, 26, erikoinen parisuhde on ajautunut taas outoon valoon, kun Roope bongattiin jälleen vieraasta naisseurasta kostean illanvieton tiimellyksessä.

Lue myös: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

Silminnäkijöiden mukaan Roope saapui toissa viikon lauantaina Helsingin Kalliossa sijaitsevaan Harjubaariin kahden tumman kaunottaren kanssa. Kumpikaan daameista ei ollut Sara Sieppi.

– Roope antoi molemmille naisille pusuja kaljanjuonnin lomassa. Toista heistä Roope suuteli varsin intohimoisesti, Seiskalle kerrotaan.

Roope Salminen pussaili vierasta naista.

Silminnäkijöiden mukaan Sara Siepin kanssa avoliitossa elävä Roope ei tuntunut juuri välittävän uteliaiden katseista.

– Roope pälyili välillä ympärilleen ja selvästi katseli, kiinnittääkö kukaan huomiota hänen käytökseensä. Kenellekään läsnäolijalle ei jäänyt epäselväksi, mitä hän touhusi. Roopen käytös oli erittäin outoa, jos he ovat edelleen yhdessä Saran kanssa. Tai sitten pariskunta on eronnut kaikessa hiljaisuudessa, Seiskalle tuumataan.

Lue myös: Roope Salminen ja Sara Sieppi paikkailivat suhdettaan: suhdekriisistä Rodokselle lemmenlomalle – kuva!

Lisää tietoa ja kaikki skandaalikuvat Roope Salmisen villeistä naisseikkailuista torstaina ilmestyneessä Seiskassa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Lukijan kuvat ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!