Hyppää pääsisältöön
Sirpa Selänne avautuu elämästään.

Sirpa Selänne elämästään kiekkovaimona: Lähetin Suomeen fakseja!

Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne julkaisi viime viikolla toimittaja Merja Asikaisen kanssa Sydämellä Sirpa -teoksen, jossa hän pohtii ystävyyden merkitystä.

Hän uskoo, etteivät mies ja nainen voi olla pelkästään ystäviä. Näin ollen hänellä ei ole omia miespuolisia ystäviä, eikä Teemulla naispuolisia.

– Ehkä se on sanaton sopimus ja yhteinen ymmärrys, että sillä tavalla vältytään turhilta hankaluuksilta. Meillä kummallakaan ei ole tarvetta sellaisiin vastakkaista sukupuolta oleviin ystäviin, jotka eivät olisi myös toisen ystäviä, Sirpa pohtii kirjassa.

Lue myös: Sirpa Selänne avautuu avioliitostaan Teemun kanssa: Meillä on hyvä seksisuhde!

Sirpa pitää pitkän suhteensa salaisuutena huumoria ja hyvää seksiä. Sen sijaan ystävyyssuhteeseen seksi ei Sirpasta kuulu.

– Toki olemme Teemun kanssa parhaimmat ystävät, ja meillä on hyvä seksisuhde. En kuitenkaan tuomitse, jos muut harrastavat seksiä ystäviensä kanssa, Sirpa sanoo Seiskalle.

Lue myös: Teemu Selänteen Sirpa-vaimo ei ole enää mustasukkainen – ”Meidän väliin ei tule kukaan!”

Faksailin ystävilleni

Puolet elämästään Amerikassa miehensä uran takia asuneella Sirpalla on kavereita ympäri maailmaa. Yhteydenpito on nykyään helppoa.

– Kun 30 vuotta sitten muutimme Kanadaan, asiat olivat toisin. Soittaminen oli kallista, joten lähettelin ystäville Suomeen fakseja, Sirpa nauraa.

Lue Sirpan rohkea avautuminen elämästään Teemun kanssa Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!