fbq
Uutiset
27.01.2018 13:13
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Michaela Söderholm
Sinkku Miss Suomi Michaela Söderholm nautti illasta Cheekin kanssa: Hän tiesi, että minulla on synttärit!
Uutiset
27.01.2018 13:13
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm tapasi taannoisilla 26-vuotissynttäreillään Suomen kuumimman ja halutuimman räppärin Cheekin alias Jare Henrik Tiihosen. Hän järjesti syntymäpäiväjuhlat Cheekin omistamassa Skohan-ravintolassa.

Lue lisää: Miss Suomi Michaela Söderholm järjesti villit synttäribileet Cheekin ravintolassa - tv:stä tuttu komistus esiintyi ilman paitaa! 

- Se oli nopea tapaaminen! Toivottavasti pääsen jatkossa juttelemaan hänen kanssaan pidemmän aikaa. Hän tiesi, että minulla on syntymäpäivä. Hän onnitteli minua ohimennen. Hän ei räpännyt minulle onnittelulaulua, mutta ehkä tekee sen tulevaisuudessa, Michaela sanoi Seiskalle Storyvillen 25-vuotissynttäreillä.

Michaela on menossa katsomassa Cheekistä ja tämän veljestä kertovan Veljeni vartija -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä missiystävänsä kanssa.

- Cheekin suurimman suosion aikana asuin ulkomailla, mutta olen kuunnellut suomalaista musiikkia ja katsonut Vain elämää -ohjelman jälkikäteen.

Michaela

Michaela osallistui aiemmin tällä viikolla Cristal Snow´n juontamaan Kymppitonniin. Hänen kanssaan kilpailemassa olivat muun muassa näyttelijä Anu Sinisalo ja Juhani Tamminen.

- Lätkäaiheiset kysymykset aiheuttivat minulle päänvaivaa. En ole koskaan käynyt katsomassa lätkää, Michaela sanoo.

Michaela toivoo, että löytäisi tänä vuonna parisuhteen.

- Sinkkuna toistaiseksi mennään, Michaela toteaa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »