fbq
Uutiset
28.09.2017 11:42
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
sini ariell thumb
Sini Ariell ikionnellisena blogissaan: valtava tyttövauva tuli!
Uutiset
28.09.2017 11:42
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Pin up -kaunotar Sini Ariell ja hänen australialainen aviomiehensä Stuart Bonds ovat saaneet perheenlisäystä.

Kaunotar vahvistaa uutisen CasinoEuron blogissaan.

- Epiduraali oli aika kivulias ja koko toimenpide erittäin pelottava.Tuntui inhottavalta olla puutunut, mutta silti tuntea kaikki. Stuart oli innoissaan ja piti huumoria yllä koko operaation. Minä itkin suurin piirtein koko leikkauksen ajan, koska pelkäsin jotain menevän pieleen, Sini toteaa blogissa.

Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja pikkuprinsessa näki ensimmäistä kertaa päivänvalon 28. syyskuuta 2017 kello 8.55 Australian aikaa.

- Vauvamme on valtava, tuore äiti julisti.

Terveen tyttövauvan mitat olivat 4 240 grammaa ja 55 senttiä.

Raskas odotusaika

Lapsi syntyi keisarinleikkauksella, joka piti tehdä istukan läpi.

- Sanoivat operaation olevan hieman kinkkisempi ja suurella todennäköisyydellä tarvitsen verensiirtoa sen aikana...pelottaa, Sini tuskaili etukäteen Instagramissa.

Odotusaika oli hänelle erittäin raskas, sillä Sini kärsi vaikeasta raskauspahoinvoinnista ja joutui sen takia monesti sairaalaan tiputukseen.

 

Tässä mun eka raskauskuva ja tää tän päivänen. Hyperemeesi yrjöttäny ihan koko raskauden. Paino putos alussa 8kiloo ja nousi siitä takaisin. Loppujen lopuksi painoa tuli kaikkineen 5 kiloa lähtöpainosta. Kun katsoo kroppaa on vaikea uskoa tätä, mutta niin se vaan on. Mitä tästä opimme? Vaa'an lukemat on vain numeroita, ne hallitsivat elämääni niin monta vuotta. Nyt olen onnellisimmillani aikoihin. Kropastani on tullut toissijainen. Pahanolon vuoksi olen pääsääntöisesti maannut sängyssä koko tämän vuoden. Lihaskuntoa tai energiaa ei ole mihinkään. Kaikkeni olen antanut ja torstaina tämä taival palkitaan. Halusin näyttää tämän muutoksen kehossani kahdella kuvalla, joissa painoeroa on vain 5kiloa. Ne jotka kamppailevat näiden painoasioiden kanssa, ehkä ymmärrätte että niillä luvuilla ei ole niin paljoa merkitystä. Kropan malli voi olla miltei samoilla kiloilla täysin erilainen, turha siis stressata niin paljoa vaa'an lukemista. Pääasia on se miltä sinusta tuntuu ja miten itsesi näet❤ rakasta itseäsi enemmän ja ole armollinen. ➡️➡️➡️ Here is two different pics. I have had so many years body issues and been worried about my scale numbers. This picture is for you all struggling with similar stuff to understand that scale only gives you the number. Hope you realize that scale figures are just scale figures. It's all about how you feel and see yourself. Give yourself some mercy and love yourself more❤?? It's all about life and happiness! Don't waste it on focusing on your body figure. @siniariell #think #bodyissues #selfconfidense #truestory #weight #pregnancy #hyperemesisgravidarum I lost 8kilos first and then got it back and then some. #vomiting #nausea #badpregnancy #stillgrateful #happy #raskaus #hyperemeesifi

A post shared by Sini Ariell (@siniariell) on

Tilannetta ei juuri auttanut se, ettei hänen miehensä Stuart halunnut vauvaa alunperinkään.

Kyseessä oli nimittäin yllätysraskaus.

- Meidän kotona on myös hyvin ristiriitainen tunnetila tätä raskautta kohtaan. Niinkuin tiedätte Stuart ei koskaan halunnut lapsia ja minun ei niitä pitänyt kyetä saamaan. Tuen nyt miestäni hänen prosessoidessa asiaa. En tuomitse häntä, tai hänen tunnetilojensa ailahteluja. Tämä ei ollut hänen päätöksensä saati tahtotila, kuin ei minunkaan päätökseni ollut silloin olla lapseton. Kun sinulta viedään päätösvalta jostain tämän kokoluokan asiasta, kestää tovi tulla sinuiksi sen kanssa. Annan hänen nyt käsitellä asiaa omalla tavallaan, ailahdellen, sekä tukea häntä tässä tilanteessa. Koen, että kävin itse samaisen helvetin läpi kun sain lapsettoman diagnoosin. Miten sellaisen tuomion kanssa voi tulla sinuiksi. Mikä on minun tarkoitukseni naisena ja mitä minusta jää jäljelle, kun kuolen. Se oli raastavan pitkä prosessi, josta syntyi lopulta minua itseänikin varten kehitetty Naisten itsetuntobuustiin pohjautuva Pin-up mallitoimisto, -kilpailuineen ja -kursseineen, Sini kirjoitti kesällä toisessa blogissaan.