"Show oli päällä" - Jethro Rostedtin diskossa eli Turun Studiossa meno oli katossa viime lauantaina - mestoilla Tippa ja Kostee!

Uutiset | 06.04.2020 20:01

Liikemies Jethro Rostedt, 44, piti turkulaisyökerhossaan pienimuotoiset illanistujaiset lauantaina 4. huhtikuuta. Pienelle piirille tarkoitettu tilaisuus saattoi olla viimeinen valonpilkahdus, ennen kuin koko yöelämä kuolee koronaeristyksiinsä. Jethro julkaisi paikan päältä Facebook-liveä. Sen perusteella paikalla oli muutamia henkilöitä, kuten räppärit Tippa ja Kostee.

"Vähän artisteja ja muita"

Seiska tavoitti Jetin ja kysyi, mikälaiset kekkerit olivat kyseessä? 

- Kekkerit ja kekkerit! Me tehtiin livelähetys internetin ihmeelliseen maailmaan. Siellä oli vähän artisteja ja muita, että siinä mielessä ehkä kekkerit on vähä väärä sana, mutta show oli päällä, Jethro korjasi

Jehtron mukaan liveä katsoi satoja silmäpareja.

- Ihmiset tykkää noista, kun mä juonnan ja haastattelen artisteja. Sanotaa näi et on se parempi ku ei tekis mitää. 

jethro

- Ei meitä ollut kuin joku kymmenkunta. Nyt on kauhean hankalaa, kun ei voi asiakkaita ottaa yhtään sisään. Toi striimaaminen vaatii jo pari ukkoa, että sitä rupeaa tekemään. Muistutettiin kyllä kokoaja paikalla olleita, että käyttäkää käsidesiä ja pitäkää mahdollisimman pitkä turva väli.

Turvaväli ei ollut yökerhossa ongelmaa Jehron mukaan, koska hän arvioi siellä olevan tilaa toista tuhatta neliötä. 

"Ettei nimi unohdu"

Korona tekee ja tulee tekemään ravintola-alalla rumaa jälkeä, mutta Turun Studio aikoo kestää kovat ajat. 

- Meillä on ollut yökerho jo pitkään kiinni, niin yritetään (tällä videolla) vähä muistuttaa ihmisiä, ettei nimi unohtuisi. 

Toinen tarkoitus  oli auttaa artisteja, jotka ovat menettäneet kaikki keikkansa keväältä koronaviruksen takia.

- Myydään vähä lippuja tonne kesälle ja syksylle, että artistikin saisivat vähän tienestiä näinä karmeina aikoina. 

jehtro ja tippa
Vasemmalla räppäri Tippa oikeanpuoleisen Jethron haastattelussa. 

Yrittäjän mukaan heillä on tarkoitus järjestää vastaavanlaisia iltoja vielä uudestaan, mutta hän ei osannut sanoa milloin. 

- Ei ole vielä sovittu mutta pari artistia on tulossa. Mä luulen, että ensi tai sitä seuraavana viikonloppuna pidetään taas.

Sokkeja bisneksille

Ravintoloitsija myöntää, että korona ottaa todella koville. Jethron kebab-paikka Tallinnassa on kiinni odottamassa parempia aikoja ja yökerho Turussa niin ikään telakalla.

- Me ymmärrettiin, että on inhottavaa lomauttaa henkilöstöä mutta on helvetisti inhottavampaa, jos tommoinen virus tarttuu. Me ei sitten uskallettu ottaa sitä riskiä niin päätös oli että pistetään kiinni.

Varsinainen määräys sulkea ravintolat varmistui sitä paitsi vasta huhtikuun alussa. 

jethro

Asuntokauppa kuitenkin sujuu vielä "erinomaisesti", koska suomalaiset tarvitsevat kodin minne eristäytyä koronaa karkuun. 

- Yleisesittelyt on ajettu alas että sellaisia ei ole ollut moneen viikkoon. Kyllä ihmiset yhä asuntoja ostaa ja hyvä näin. Eiköhä tossa ole vaikeuksia riittävästi, että toivottavasti ei lisää tuu. 

Vauhtihirmun kyydissä

Jethro esitteli ökyautoaan viime syksynä, kun hän haki Seiskan toimittajan Eetu Ampujan kyytiinsä. Videollä Jeti laukoo näkemyksiään Suomen liikennesäädännöstä.

 

 

 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Matti Matikainen , Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!