Lotta Näkyvä

Shokkiuutinen! Missikaunotar Lotta Näkyvä ja jääkiekkoilija-Kristian eroavat: "Kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen"

25.06.2019 11:10

Lotta Näkyvä on eronnut aviomiehestään Kristian Näkyvästä. Vuonna 2013 Miss Suomeksi kruunattu Lotta kertoo asiasta Instagram-tilillään. 

Lue myös: Etäsuhteessa elävä Lotta Näkyvä tunnustaa: En ole parisuhdeihminen – ”Olin kerrassaan hirveä vaimo!”

Kuin kaksi eri palaa

Lotta julkaisi tänään tiistaina (25.6.) pariskunnasta herkän yhteiskuvan. 

Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni ❤ kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti, Lotta kirjoittaa. 

Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen... Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme, Lotta jatkaa kirjoituksessaan

Lotta kertoo, ettei eroon liity draamaa tai kolmansia osapuolia. 

paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte.

Etäsuhde

Lotta ja Kristian menivät naimisiin vuonna 2016 Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. He elivät kuusi vuotta etäsuhteessa. 

Lotta kommentoi Maaliskuussa Seiskalle parisuhdettaan. 

– En ole parisuhdeihminen. Meillä kummallakaan ei ole tarvetta olla nyhjäämässä toistemme vieressä. Olemme sopineet, että kumpikin saa laittaa tässä vaiheessa elämää uransa parisuhteen edelle.

– Olin Kristianin luona pidempiä aikoja, kun suoritin maisteriopintojani loppuun. Olin kerrassaan hirveä vaimo, kun minulla oli gradustressi päällä, Lotta kertoi. 

Lotta kertoi tuolloin, että kahdeksan vuoden parisuhteessa vältyttiin kriiseiltä.

– Ei meillä ole ollut niihin aikaa. Yksi hyvä tapa huolehtia parisuhteesta on pitää huoli omasta jaksamisesta. Pyrimme molemmat tekemään asioita, joista on kiva kertoa toiselle.

 

Lotta ja Kristian
Lotta ja Kristian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!