Hyppää pääsisältöön
Shirly Karvinen

Shirly Karvisen missivuoden vilkas miesruletti: Kolmiodraama, yhdistettiin Cheekiin, virolaiskomistus vikitteli ja rakastui Verttiin - kuvat!

Miss Suomi Shirly Karvinen luopuu tänään kruunustaan. Kaunottarella oli pitkä missivuosi takanaan, sillä hän piti Miss Suomen kruunua yllään 1,5 vuotta.

LUE MYÖS: Martina Aitolehti arvioi kaikki Miss Suomi -finalistit: Kaksi kaunotarta ylitse muiden – ”Hän on todella upea!” 

Shirly on ollut missivuotensa aikana runsaasti otsikoissa, etenkin mieskuvioidensa vuoksi. Seiska kokosi yhteen Shirlyn missivuoden miesruletin.

Shirly

Juuri ennen Miss Suomi -kiertuetta Shirly erosi avopuolisostaan, mutta he päättivät asua vielä yhdessä kiertueen ajan. Shirly löysi asunnon pian kruunajaisten jälkeen Helsingin Töölöstä ja ex-rakas tarjoutui muuttoavuksi.

Lue lisää: Salakuva – missi-Shirly muutti pois ex-avomiehensä luota

Juhlimassa Cheekin kanssa

Suomen kaunein ei ehtinyt viettää kuin hetken aikaa sinkkuelämää, kun hänet yhdistettiin suosikkiräppäri Cheekiin viime vuoden kesäkuun alussa. Shirly toppuutteli tuolloin romanssihuhuja.

- Olemme olleet ainoastaan juhlimassa yhdessä, ei mitään sen enempää, Shirly kommentoi vuosi sitten heinäkuun alussa Seiskalle.

Lue lisää: Cheek ja Miss Suomi Shirly Karvinen: yhteisiä yöbileitä!

Shirly ja Uku

Vain muutamaa viikkoa myöhemmin Shirly oli otsikoissa jälleen, kun virolainen poppari Uku Suviste iski silmänsä Shirlyyn Tallinnan Olympic Park Casinon avajaisissa heinäkuun lopussa. Kaksikko viestitteli ensitapaamisen jälkeen, mutta sen suurempaan romanssiin se ei jatkunut.

Lue lisää: Kuuma virolaispoppari iski silmänsä Shirly Karviseen – yhteiskuva!

Heinäkuu päättyi kohuun

Heinäkuun lopussa Shirly joutui kohun keskelle. Entinen Miss Helsinki Isabel Ljungdell avautui Seiskassa, kuinka Shirly oli viestitellyt hänen miehensä, Lauri Taatsin kanssa.

- Meillä oli omat ongelmamme, mutta heidän viestittelynsä oli viimeinen niitti suhteellemme.

Isabel ja Lauri ehtivät seurustella vuoden päivät.

- Minua ei haittaisi heidän romanssinsa pätkääkään, jos viestittely ei olisi alkanut suhteemme aikana, Isabel kertoi tuolloin.

Shirly kommentoi tuolloin Seiskalle, että he olivat ainoastaan vain ystäviä.

Lue lisää: Kolmiodraama - Miss Helsinki -Isabel: Miss Suomi tuhosi suhteeni!

Shirly
Seiska julkaisi Shirlystä ja Laurista paparazzikuvia, kun he lenkkeilivät yhdessä pitkin Töölön katuja.

Lue lisää: Miss Suomi Shirly Karvinen ja televisiosta tuttu julkkismies avoimesti yhdessä - kuva!

Vertti kesytti Shirlyn

Marraskuussa otsikot lauloivat jälleen, kun Seiskan paparazzi bongasi Shirlyn ja personal trainerina työskentelevän Vertti Harjuniemen treffeiltä sushiravintolasta. Suhde sai vahvistuksen suudelmista, joita he jakoivat ruokailun lomassa.

Shirly ja Vertti

Rakastunut pariskunta myönsi suhteensa, ja he ovatkin tänäkin päivänä edelleen onnellisesti yhdessä. He elävät etäsuhteessa, mutta käyvät toistensa luona aina kuin mahdollista.

Lue lisää: Jestas, mitä kuhertelua: missi-Shirly ja tv-tähti kävivät kuumina - paparazzikuvat!

Tänä iltana Shirly luovuttaa kruununsa seuraajalleen. Miss Suomi -finaali nähdään suorana lähetyksenä TV5-kanavalla klo 19.30 alkaen.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!