Katso videot!

Shirly Karvisen kanssa suudellut Sanni avautui seksuaalisuudestaan tv:ssä juuri ennen kohuttua Jyväskylän viikonloppua: ”En rajoita rakkautta!”

Uutiset | 14.12.2020 06:41

Seiska kertoi viime viikolla, että laulaja Sanni, 27, ja Basso-radiokanavalla juontajana työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen, 27, antautuivat läheiseen hetkeen kesken juhlinnan jyväskyläläisessä yökerhossa.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Villiä flirttiä ja viiniä

Seiskan lukija bongasi naiset juhlatuulella suositusta yökerhosta, Revolutionista.

– Kun saavuimme ravintolaan lauantaina Sanni ja Shirly olivat jo paikan päällä. Heidän seurassaan oli aluksi myös kolmas nainen, mutta tämä hävisi maisemista illan mittaan, Seiskalle raportoidaan.

– Julkkisnaiset kumosivat viiniä ja naureskelivat keskenään. Heillä oli tosi hauskaa ja heidän välillään tuntui olevan muutakin kuin tyttöjen välistä ystävyyttä. Yhtäkkiä Shirly nojautui Sannia kohden ja suuteli tätä. Olimme siinä äijien kanssa ihan huutomerkkeinä!

Shirly kertoi syyskuussa suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä eronneensa vastikään avomiehestään.
Shirly kertoi syyskuussa suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä eronneensa vastikään avomiehestään.

Lue myös: Estottomasti suudelleet Sanni ja Shirly Karvinen viihtyivät yökerhossa pilkkuun asti – viereisen pöydän miehet saivat jatkobile-ehdotukseensa suoran ilmoituksen!

Estotonta menoa

Seiskalle lähetetyt kuvat ja video eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Silminnäkijän mukaan naisia ei näyttänyt häiritsevän julkinen paikka. Sanni laittoi kätensä välillä hellästi Shirlyn ympärille.

Sanni on ollut niukkasanainen yksityiselämästään koko artistiuransa ajan.
Sanni on ollut niukkasanainen yksityiselämästään koko artistiuransa ajan.

Lue myös: Suutelupari samoissa paikoissa! Shirly Karvinen kiertää ahkerasti Sannin keikoilla – näin paljastavasti missikaunotar puhui radiossa kohutusta viikonlopustaan

Avautui Marialle

Vain päivää ennen Jyväskylän-keikkaa Sanni nähtiin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, jossa Maria tivasi, miltä tuntuu, kun ihmiset haluavat kovasti tietää hänen seksuaalisen suuntautumisensa.

– Ai semmonen pikku kysymys. Odota, mietin vähän. Se tuntuu minusta kauhean lokeroivalta ja ahtaalta. En mä rajoita rakkautta, Sanni vastasi Marialle.

Poptähti tarkensi vielä vastaustaan.

– Mulle tavallaan sukupuolella ei ole väliä. En usko bokseihin enkä halua linjata asiaa. En usko, että edes voisin tämän ikäisenä ihan tarkalleen tietää, kuka tai mikä minä olen. Eikö tämä ole vähän sellaista opettelua, Sanni kysyy Marialta ohjelmassa.

Lue myös: Ooh! Näin Sanni ja Shirly Karvinen kommentoivat kuhertelun täyteistä viikonloppuaan somessa – ”Elämä on tosi jees!”

Katso video Sannin ja Shirlyn kuhertelusta:

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!