Hyppää pääsisältöön
Tuuli Matinsalo vetäytyi vuosiksi julkisuudesta.

Selviytyjät-tähti Tuuli Matinsalo vetäytyi vuosiksi julkisuudesta – ”Mietin onko ammattini takia soveliasta osallistua tv-seikkailuun”

Entinen kilpa-aerobikkaaja Tuuli Matinsalo, 49, katosi julkisuudesta lähes täysin vuoden 2008 Tanssii tähtien kanssa -kisan jälkeen. Tänä keväänä hänet nähdään Selviytyjissä, johon osallistumista nykyinen liikunnan ja terveystiedon opettaja joutui hetken pohtimaan.

– Mietin, onko minun soveliasta osallistua tv-seikkailuun ammattini takia. Aika nopeasti tulin tulokseen, että se tekee vain hyvää, Tuuli kertoo.

Lue myös: Selviytyjät-kisaaja Tuuli Matinsalo joutui leikkauspöydälle – ”Piti laittaa teräsnuppia”

Tuulin valmistautuminen ohjelmaan jäi viime tippaan, koska häntä kysyttiin mukaan sarjaan alle kuukauden varoitusajalla.

– Nopea valmistautuminen loi oman haasteensa. Kuvauksissa puolestaan haasteita toi juonittelu, josta en pidä laisinkaan. Siellä sai tuntumaa siihen, miltä koulukiusaaminen voi oikeasti tuntua. Tein kuitenkin itselleni selväksi, että juonittelu on osa ohjelman peliä.

Selvityjissä suomalaisjulkkikset kisaavat viidakossa. – Kuvauksissa juttelimme paljon ruuasta. Kim Herold oli kovin puhumaan nälästään, Tuuli kertoo.
Selvityjissä suomalaisjulkkikset kisaavat viidakossa. – Kuvauksissa juttelimme paljon ruuasta. Kim Herold oli kovin puhumaan nälästään, Tuuli kertoo.

 

Lue myös: Uudet Selviytyjät saapuivat viidakkoon - suurta draamaa jo ennen kisan alkua: Yksi julkkiskisaaja vaihdettiin viime hetkillä!

Oppilaat utelevat

Tuuli on tietoisesti pysynyt lähes kokonaan poissa julkisuudesta vuosikymmenen ajan. Urheilu-uran jälkeen hän on keskittynyt opettajan työhön ja perhe-elämään.

– Ei ole ollut hinkua olla esillä, Tuuli kuittaa.

– Koulussa oppilaani ovat kyllä olleet hirveän kiinnostuneita tv-pestistäni ja kyselleet, kuka voitti kilpailun ja miten minulle kävi. Tylsää, etten ole voinut kertoa juuri mitään.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Nelonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!