Markus Pöyhönen avautuu kesäkiloista.

Selviytyjät-tähti Markus Pöyhönen avautuu kesäkiloistaan: ”Annoin itselleni luvan syödä hyvin ja ottaa rennosti!”

12.10.2019 18:04

Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen, 40, on raudankovassa kunnossa, vaikka vähätteleekin itseään.

– Kesällä annoin itselleni luvan syödä hyvin ja ottaa rennosti. Nyt pitäisi käydä enemmän salilla treenaamassa ja päästä eroon muutamasta kesäkilosta. Olen kuitenkin 40-vuotiaaksi hyvässä kunnossa ja tyytyväinen kroppaani. Voimaa ja jaksamista löytyy, Markus Pöyhönen kertoo Gladiaattorit-sarjasta tutun Vertti Harjuniemen omistamalla Colyseum-salilla Vantaan Tammistossa.

Lue myös: Sinkkumarkkinoilta poistunut Markus Pöyhönen paljastaa: Muutan Selviytyjät-Noran naapuriin!

Parhaillaan televisiossa pyörivää Selviytyjät-sarjaa varten Markus valmistautui lihottamalla itseään. Siitä oli hyötyä, sillä kilpailijat joutuivat tulemaan toimeen pienellä ruokamäärällä.

– Paino putosi yli 10 kiloa. Kuvausten päätyttyä treenasinkin puolitoista kuukautta ja sain itseni todella hyvään kuntoon.

Markus on tyytyväinen päätökseen osallistua Selviytyjät-sarjaan. – Olen katsonut eri tavalla elämää ja laittanut asioita tärkeysjärjestykseen kuvausten jälkeen. Kun menee kauas, näkee lähelle.
Markus on tyytyväinen päätökseen osallistua Selviytyjät-sarjaan. – Olen katsonut eri tavalla elämää ja laittanut asioita tärkeysjärjestykseen kuvausten jälkeen. Kun menee kauas, näkee lähelle.

 

Lue myös: Kuvat! Selviytyjät-tähti Markus Pöyhönen ja tummahiuksinen nuori kaunotar treffeillä eläintarhassa!

Urheilu-uran jälkeen Markus on vetänyt työkseen ryhmäliikuntatunteja ja järjestänyt liikuntaelämyksiä yritysasiakkaille.

– Tykkään ohjaajana pitää hyvän fiiliksen yllä heittämällä vitsejä. Suodattimeni ei aina toimi, Markus myöntää.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!