fbq
Uutiset
10.02.2019 10:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen
Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen asuvat Töölössä.
Selviytyjät-tähti Hannes Hyvönen jakaa Netta-rakkaansa kanssa 48-neliöisen kaksion – kuva!
Uutiset
10.02.2019 10:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähtävä entinen jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, 43, on profiloitunut uransa jälkeen fitness-harrastajana. Hän onkin kertonut ymmärtäneensä harjoittelun merkityksen vasta ammattilaisuransa jälkeen. Hannes muistetaan myös Gladiaattoreista Hurjan roolista.

Lue myös: Gladiaattorit-Hanneksen fitness-rakas pettyi ensimmäiseen kisasijoitukseensa – näin tyrmäävä vartalo ei riittänyt tuomareille!

Ex-jääkiekkoilija jakaa kotinsa Netta Suikkasen, 31, kanssa, jonka Hannes hiljattain kihlasi. Netta on jääkiekkovalmentaja Kai Suikkasen tytär ja tunnettu mallina sekä fitness-urheilijana. Perheeseen kuuluu myös ranskanbulldoggi Taisto. Kolmikko asuu 48-neliöisessä kaksiossa Helsingin Töölössä, minne he muuttivat viime keväänä.

Hannes Hyvösen koti.

Lue myös: Ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen ja hemaiseva fitness-Netta kuhertelivat koirapuistossa: ranskanbulldoggi telmi vapaana – kuva!

Hanneksen tulot 2017:

Ansio: 22 085 €

Mätkyt: 1 579 €

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »