fbq
Uutiset
11.03.2020 07:16
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto
Seiska selvitti julkkisten ulosotot.
Seiska selvitti julkkisten ulosotot: vouti on jälleen Jukka Hildénin perässä, Sara Sieppi puhdisti rekisterinsä!
Uutiset
11.03.2020 07:16
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto

Jukka Hildén, 39, oli otsikoissa pankin karhutessa yli 370 000 euron lainoja, mutta saatavat on sittemmin kuitattu. Tuoreella isällä on edelleen ulosotossa avoimia velkoja, joista uusimmat ovat kuluvalta vuodelta. Hoitamatta on yrittäjän eläkevakuutuksia ja jäännösveroja usean tuhannen edestä.

Lue myös: Niko Ranta-ahon raha-asiat solmussa: maksoi Sofia Belórfin velkarästit, oma liikennevakuutus ulosottoon!

Puhdisti rekisterinsä!

Sara Sieppi

Ex-missi Sara Sieppi, 28, paini pitkään velkojen kanssa, mutta hän puhdisti koko ulosottosaldonsa viime maaliskuussa. Lista koostui yrittäjän eläkevakuutuksista, parkkisakoista ja veromätkyista. Sittemmin vouti ei ole Saran perään huudellut.

Lue myös: Seiskan ulosottoselvitys paljastaa: Sanna Kiiski elää lähes miljoonan euron velkahelvetissä!

Kuittaa lainojaan!

Neumann

Takavuosien tähtimuusikko Pertti Neumannilla, 60, on kuusisivuinen ulosottotuloste, jossa hänet on todettu monessa kohtaa varattomaksi. Viime vuosina Nipa on kuitenkin aktivoitunut velkojensa hoidossa. Papereiden perusteella laulaja on kunnostautunut myös parkkisakkojen kerääjänä.

Lue myös: Häätö kodista ja sairaalamaksut rästissä! Janita Lukkarisen syöpätaistelu näkyy ulosottorekisterissä!

Miljonääri penää rahojaan!

Aleksi Valavuori

Urheilupersoona Aleksi Valavuori, 41, tunnetaan tempauksistaan, joissa hän on joutunut usein myös maksumieheksi. Aleksilla on maksamatta rikesakkoja, velkakirjasaatavia ja sairaalamaksuja. Yksi velkojista on miljonääri Jussi Salonoja, joka penää 18 500 euroa. Kaksikko riiteli pitkään, kun Jussi irtisanoi Aleksin Espoo Unitedin managerin tehtävistä vuonna 2016. Aleksilla on maksamatta myös 2 500 euron asianajopalkkio.

Lue myös: Jättimäiset elatusavut rästissä! Jussi Parviaiselta karhutaan ulosotossa 22 500 euroa!

Velat vanhenivat!

Juhani Palmu

Taiteilija Juhani Palmulla, 75, on pitkä historia taloushaasteiden parissa. Viime ajat ovat tuoneet kuitenkin helpotusta, sillä monet ulosottoveloista vanhentuivat. Listalla on edelleen lähes 80 000 euron velka yksityishenkilöltä ja maksamattomia veroja. Myös Juhanin vaimo Leila, 54, on ulosoton asiakas, mutta hänen velkansa ovat olleet suurimmillaan muutamia kymppejä.

Lue myös: Sakot ja lainat ulosottoon! Näyttelijä Oskari Katajistolla 88 000 euroa ulosotossa!

Hammaslääkäri maksamatta!

Niko Nousiainen

Entinen BB-tähti Niko Nousiainen, 36, on ollut jo pitkään ulosottoviraston asiakas. Nikon todistus on 19 sivua pitkä. Tosi-tv-tähti on todettu aiemmin varattomaksi, mutta nyt hänellä on myös vireillä olevia asioita. Jutut liittyvät veroihin, mutta listalta löytyy myös joukkoliikenteen tarkastusmaksu ja hammashoitomaksu.

Lue myös: Elokuvaohjaaja Olli Saarelan raha-asiat solmussa: häädettiin asunnostaan!

Pankki vaatii 24 000 €!

Juha Veijonen

Juha Veijosen, 60, ura elokuvanäyttelijänä loppui käytännössä vuonna 2010, kun Solar Films siirsi hänet sivuun Jussi Vareksen roolista. Viime vuosina Juha on kärsinyt talousongelmista. Hänellä on 30 000 euron ulosottovelat, joista suurin on erään pankin 24 000 euron velkakirjasaatava.

Lue myös: Alatyylinen möläytys kävi kalliiksi! Laulaja Sonja Lumme karhuaa saataviaan Timo Kojolta ulosoton kautta!

Lisää velkoja!

Johanna Raunio

Seiska kertoi syksyllä, että ex-missi Johanna Raunio, 65, on ajautunut väkevään talouskurimukseen. Velat koostuvat jäännösveroista, ennakkoveroista ja yrittäjän eläkevakuutuksista. Tuorein voudin käsiteltäväksi päätynyt juttu on joulukuulta. Johannan ansioiksi on kuitenkin todettava, että hän on pyrkinyt maksamaan velkojaan.

Lue myös: Kaisa Liski on Suomen ulosottokuningatar – kiinteistöverokin hoitamatta!

37 sivua velkoja!

Toni Nieminen

Mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen, 44, on sivuissa mitattuna julkkiskatraan ulosottokuningas. Hänen ulosottotodistuksensa on peräti 37 sivua, ja siinä toistuu sana ”varattomuuseste”. Tonin ongelmat voudin kanssa liittyvät yritystoimintaan, kuten maksamattomiin veroihin ja eläkevakuutuksiin. Joukossa on myös Kela-tukien palautuksia, parkkisakkoja, rike- ja rangaistusmääräyssakkoja sekä rikosuhrimaksuja. Suurin veloista on ollut jäännösvero, jota on yritetty periä 32 000 euron arvosta.