Jonne Sahanen ja Daniel Lehtonen

Seiska selvitti: Vertailussa Bile-Dani ja Mr. Elämänpeli – kumpi tienasi enemmän ja kenen videot hipovat miljoonan katselukerran haamurajaa?

Uutiset | 23.11.2017 16:05

Alun perin Temptation Island -ohjelmasta julkisuuteen noussut Jonne Sahanen on kunnostautunut parisuhteensa maksaneen kisan jälkeen musiikin saralla, kun mies julkaisi kesällä ensimmäisen kappaleensa #elämänpeli.

Lausahdus on tuttu varsinkin TIS-sarjaa seuranneille, sillä Jonnen suusta kuultiin enemmän kuin usein perustelu tilanteesta kuin tilanteesta lauseella: Se on se elämän peli.

Kappaleen musiikkivideota on katseltu pelkästään YouTubessa reilut 762 000 kertaa, kun puolestaan Jonnen uutuuskappaletta Jäitä Hattuun on kerännyt yli 122 000 katselua.  

Samanlaista kaavaa noudatti jo aiemmin Hottikset-realitystä tuttu Bile-Dani, eli Daniel Lehtonen. Hänen ensimmäinen singlensä Mä tahdon näki päivänvalon jo reilu vuosi sitten kesällä. YouTubessa kesäbiisiä on luukutettu runsaat 227 000 kertaa ja tänä kesänä ilmestynyttä Lomaseksiä-kappaletta yli 17 000 kertaa.

Pelkästään YouTube-katseluiden perusteella Elämänpeli-Jonnen menestys on Bile-Daniin verrattuna huomattava.

Spotifyssä Mä tahdon on kuunneltu noin 410 000 kertaa ja Lomaseksiä reilut 188 000 kertaa. Jonne sahaa Bile-Dania linssiin myös suoratoistopalvelussa, sillä #elämänpeli-kappaletta on kuunneltu melkein 670 000 kertaa, mutta uutuusbiisiä vasta 14 034.

Kummankaan tosi-tv-miehen tuloissa musiikki ei ainakaan vielä näy. Vuoden 2016 verotietojen mukaan Dani tienasi ansiotuloja 11 086 euroa, kun Jonne puolestaan 20 376 euroa.

Nähtäväksi jää, kuinka tosi-tv-muusikkomiesten mittelö jatkuu, ja kumpi lyö radiolistoille ensimmäisenä. Seiskan tietojen mukaan Dani paahtaa parhaillaan uuden tuotannon parissa.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!