fbqSedu julkkisten suosikkiravintolan lopettamisesta: Uutta peliin! | Seiska
Sedu Koskinen

Sedu julkkisten suosikkiravintolan lopettamisesta: Uutta peliin!

Uutiset | 09.01.2017 18:00

Ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskisen luotsaamat Namu-yökerho ja sen VIP-puoli Showroom lopettivat toimintansa eilen sunnuntaina. Seiska tapasi Sedun viime torstaina Miss Helsinki -finaalissa, jossa hän kommentoi julkkisten suosikkiravintolan lopettamista.

– Sanotaan, että aikansa kutakin ja nyt laitetaan uutta peliin. Viisi vuotta on pitkä aika yökerhobisneksessä ja nyt on hyvä aika tehdä uutta. Koko ajan mietitään uusia kuvioita ja Hernesaaren rantaa kehittelemme eteenpäin. Tahkolle on tulossa uusi rinneravintola ja Turkuun uusia juttuja, Sedu kommentoi Seiskalle.

"Räikkönenkin jaksoi vielä juhlia"

Namu ja Showroom muistetaan oman aikansa instituutioina, jossa julkkikset NHL-pelaajista misseihin viihtyivät viikonloppu toisensa jälkeen. Sen lisäksi, että Sedu tunnetaan lukuisista ravintoloistaan, hän on myös itse tuttu näky Helsingin yöelämässä. Sedu paljasti Seiskalle myös kaikkien aikojen suosikkiyökerhonsa.

– Kyllä se on Studio 51. Se oli huikea paikka ja siellä oli kaikki mahdollinen. Lisäksi siellä oli aina kaikki tutut naamat ja Kimi Räikkönenkin oli silloin nuori mies ja jaksoi juhlia, Sedu nauraa.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!