fbq
Uutiset
04.10.2017 09:44
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen
Sedu Koskinen kertoo kirjassa naissuhteistaan.
Sedu Koskisen villi naisruletti paljastuu elämäkerrassa: iski satoja naisia, mukana julkkiskaunottaria – avautuu sukupuolitaudeistaan!
Uutiset
04.10.2017 09:44
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen

Ravintolayrittäjä Seppo ”Sedu” Koskinen tunnetaan lukuisista yökerhoista. Hänellä on myös ollut läpi julkisen uransa jämerä naistenmiehen maine. Ravintolamoguli kertoo tuoreessa Teemu ”Pastori” Potapoffin kirjoittamassa elämäkerrassa Yön kuningas (Docendo) sivukaupalla suhteistaan ja jopa 1980-luvulla sairastamistaan sukupuolitaudeista. Rivien välistä käy selväksi, että naiset ovat vaikuttaneet Sedun elämään suuresti.

Sedu Koskinen muistelee Pamela Andersonin tapaamista: Tunsin itseni kerrankin pitkäksi!

– Naisia on ollut vuosien varrella satoja. En tosin tarkoita, että olisin niitä kaikkia hoidellut. Villeimpinä vuosina yökerhobisneksessä se oli ihan mahdotonta, kun naisia oli kerralla pöydän ympärillä parikymmentä. Nykyään menee vähän rauhallisemmin, Sedu naureskelee.

Koko kansan julkkis turkulaistuneesta ravintoloitsijasta tuli vuonna 1996, kun Sedu iski silmänsä tv-tähti Marika Saukkoseen.

Sedu Koskinen suhteestaan lapsensa äitiin: Seurustelusta ei voi enää puhua!

Sedu avautuu kirjassa myös suhteestaan 1990-luvun laulajatähteen, hiljattain menehtyneeseen Miisaan. Paljastaapa Sedu myös ihastumisensa kokoomuksen nykyiseen kansanedustajaan Jaana Pelkoseen.

Sadoista naisistaan huolimatta viriiliä poikamiestä ei ole saatu koskaan saateltua avioliiton onnelliseen satamaan.

– Olen sitoutumiskammoinen. Minua ei rengastus sillä tavalla kiinnosta. Kaikenlainen muu touhuaminen on kivempaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »