Satu Tuomisto

Satu Tuomisto nauttii äitipuolen roolista: Mieheni lapset ovat erittäin fiksuja!

19.03.2017 09:02

Miss Suomi 2008 Satu Tuomisto edusti Naisten Kympin ja Artistryn hyvinvoinnin ja kauneuden illassa viime viikolla.

Kaunotar ei osannut vielä sanoa, juokseeko hän toukokuussa Naisten Kympin.

- Minulle kävisi se kalenteriin, mutta en tiedä vielä. Olen juossut Naisten Kympin muistaakseni 17-vuotiaana. Muistan sen, että maalissa oli vastassa Hunkseja. Se oli nuorelle tytölle iso juttu, Satu naureskeli.

Satu kihlautui nykyisen kumppaninsa Petri Aarnion kanssa vuosi sitten.

- Hääpäivästä on ollut puhetta, mutta mitään ei ole sovittu. Toivon mukaan häät olisi seuraavan viiden vuoden sisään, Satu pohti.

Vauvauutisia ei Sadun suunnalta kantaudu ainakaan hetkeen.

- Minulla ei ole vauvakuumetta. Miehelläni on kaksi teini-ikäistä tytärtä, ja miehet säilyvät aina teini-ikäisinä. Sen lisäksi meillä on kaksi koiraa. Minulla on siinä aikamoinen arsenaali, Satu naurahti.

Satu on sopeutunut hyvin äitipuolen rooliin.

- Kaikki on mennyt tosi hyvin. He ovat erittäin fiksuja nuoria naisia ja ovat ottaneet minut hyvin vastaan, Satu kertoi hymyillen.

Firma pitää kiireisenä

Satu oli pitkään mukana kuntosalibisneksessä mutta jättäytyi pestistä pois kiireiden takia.

- Laitoin oman promootiotoimiston pystyyn vuosi sitten, ja se lähti menemään niin hyvin, ettei minulla ollut aikaa enää muuhun. Olen tehnyt promotöitä niin kauan, että olen nähnyt hyvät tekijät, ja olen yrittänyt haalia ne minulle, Satu kertoi.

Missikruunu toi Sadulle töitä, mutta hommat lisääntyivät vasta kruunusta luopumisen jälkeen.

- Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen työt lisääntyivät huimasti. Uskoisin, että sillä on ollut suurempi vaikutus kuin misseydellä. Enää ei kauheasti tarvitse tehdä myyntiä, sillä vanhat asiakkaat ottavat yhteyttä minuun. TTK-ajoilta minulla on jäänyt pitkäaikaisimmat asiakkaat, joiden kanssa työskentelen edelleen, Satu iloitsi.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!