Hyppää pääsisältöön
satu tuomisto

Satu Aarnio avioeron keskellä - Seiska tavoitti hyväntuulisen ex-missin: "Vahvistan uutisen, mutta..."

Tuore Seiska paljastaa surullisia uutisia ex-missi Satu Aarnion parisuhderintamalta. Espoon käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Satu ja aviomies Petri Aarnio ovat eroamassa. Avioerohakemus on päivätty juhannuksen jälkeiselle maanantaille.

- En halua kommentoida tilannetta. Vahvistan uutisen, mutta sen enempää minulla ei ole kommentoitavaa, kiitos ja hyvää päivänjatkoa, Satu kertoi kohteeliaasti. 

Lue myös: Yllätysero! Ex-missi Satu Aarnio ja Petri-puoliso jättivät erohakemuksen!

Kuka on Petri? 

Satu hehkutti uutta suhdettaan ensi kertaa talvella 2016, ja kertoi iltapäivälehdissä olevansa "onnellinen nainen". Satu ei kuitenkaan kertonut kumppaninsa henkilöllisyyttä. 

Sitten Seiska paljasti, että Sadun uuden miehen nimi on Petri Aarnio, joka työskenteli autokauppaketju Vehossa johtotehtävissä. Petri on koulutukseltaan autoinsinööri ja konetekniikan diplomi-insinööri. Ennen Vehoa hän työskenteli 10 vuotta VV-Auto Groupin palveluksessa.

Petri on esiintynyt työnsä puolesta julkisuudessa, ja on varsin tunnettu henkilö autoalalla. Lähipiirin mukaan Satu oli löytänyt rinnalleen "todellisen herrasmiehen, erittäin mukavan ja seurallisen kaverin".

Yhteiskuvat katosivat!

Satu ja Petri avioituivat elokuussa 2017, ja häitä tanssittiin Vantaalla Viilatehtaalla. Häämatkalle aviopari suuntasi alkusyksystä. Kohteeksi valikoitui Mariutus, missä Satu ja Petri viettivät todellisen unelmaloman.

Tuolloin Satu julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan Petrin kanssa. Nyt kyseinen valokuva on poistettu, kuten muutama muukin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!