Uutiset

Satu Aarnio avioeron keskellä - Seiska tavoitti hyväntuulisen ex-missin: "Vahvistan uutisen, mutta..."

04.07.2019 08:49

Tuore Seiska paljastaa surullisia uutisia ex-missi Satu Aarnion parisuhderintamalta. Espoon käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Satu ja aviomies Petri Aarnio ovat eroamassa. Avioerohakemus on päivätty juhannuksen jälkeiselle maanantaille.

- En halua kommentoida tilannetta. Vahvistan uutisen, mutta sen enempää minulla ei ole kommentoitavaa, kiitos ja hyvää päivänjatkoa, Satu kertoi kohteeliaasti. 

Kuka on Petri? 

Satu hehkutti uutta suhdettaan ensi kertaa talvella 2016, ja kertoi iltapäivälehdissä olevansa "onnellinen nainen". Satu ei kuitenkaan kertonut kumppaninsa henkilöllisyyttä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Sitten Seiska paljasti, että Sadun uuden miehen nimi on Petri Aarnio, joka työskenteli autokauppaketju Vehossa johtotehtävissä. Petri on koulutukseltaan autoinsinööri ja konetekniikan diplomi-insinööri. Ennen Vehoa hän työskenteli 10 vuotta VV-Auto Groupin palveluksessa.

Petri on esiintynyt työnsä puolesta julkisuudessa, ja on varsin tunnettu henkilö autoalalla. Lähipiirin mukaan Satu oli löytänyt rinnalleen "todellisen herrasmiehen, erittäin mukavan ja seurallisen kaverin".

Yhteiskuvat katosivat!

Satu ja Petri avioituivat elokuussa 2017, ja häitä tanssittiin Vantaalla Viilatehtaalla. Häämatkalle aviopari suuntasi alkusyksystä. Kohteeksi valikoitui Mariutus, missä Satu ja Petri viettivät todellisen unelmaloman.

Tuolloin Satu julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan Petrin kanssa. Nyt kyseinen valokuva on poistettu, kuten muutama muukin.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!