Sattumaako? Oulussa joku rikkoi muslimien rukoushuoneen ikkunan ja heitti savukranaatin sisään - samana päivänä kohuttu raiskausoikeudenkäynti

Uutiset | 26.02.2019 13:41

Oulun poliisi on varsin lyhytsanainen varhain tiistana aamulla tapahtuneesta vahingonteosta. 

Julkisuuteen annettu tiedote kertoo näin:

Oulun keskustassa sijaitsevan Pohjois-Suomen islamilaisen yhteisön rukoushuoneeseen kohdistui vahingonteko tiistaiaamuna 26.2.2019 kello 05.10. Rukoushuoneen ikkuna rikottiin ja sisälle heitettiin ilmeisesti savukranaatti. Kiinteistön rappukäytävään levisi savua, mutta teko ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Sattumaa tai ei, samaisena tiistaina Oulussa alkoi kohutun, alaikäisiin kohdistuneen seksuaalirikossarjan ensimmäinen oikeuskäsittely. Seiska seurasi tapahtumia Oulussa paikan päällä.

Lue lisää: Tässä on Oulun 14-vuotaan törkeästä raiskauksesta epäilty mies - kuvat

Lue lisää: Alaikäisen raiskauksesta Oulussa syytetty 22-vuotias mies piilotteli kameroilta ja vilautti hymyn käräjäsalissa

Tähän rukoushuoneeseen Oulussa kohdistui varhain tiistaina 26.2.2019 vahingonteko.

Muslimien rukoushuoneeseen kohdistuneesta vahingonteosta poliisilla on yksi epäilty. Kyseinen henkilö nimittäin tallentui tekonsa aikana valvontakameran kuviin.

Tallenteesta ilmenee, että epäilty tekijä on solakka, huppupäinen henkilö, jolla oli tekohetkellä tumma takki ja valkoinen lippalakki. Oulun poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä rikosnimikkeellä vahingonteko, tiedote kertoo.

Poliisi ei kuitenkaan vielä tiistaina julkaissut kuvaa tilanteesta ja epäillystä.

Asiasta jotain tietävät voivat kertoa havaintojaan Oulun poliisille

 

Teksti:Ari Kettunen, Pauli Poutanen
Kuvat:Ari Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!