fbq
Uutiset
02.01.2019 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Sara Sieppi

Sara Sieppi avautui raskaasta vuodestaan blogissaan: Pääsen jättämään kaiken tämän tuskan taakseni!

Uutiset
02.01.2019 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Ex-missi Sara Sieppi odottaa innoissaan alkaneen vuoden tuomia uusia mahdollisuuksia.

Sara julkaisi blogissaan kirjoituksen, jossa hän summasi viime vuoden tapahtumia. Saralle viime vuosi oli monin tavoin raskas: hän erosi avopuolisostaan Roope Salmisesta, ja sen lisäksi Saran jaksaminen oli vaakalaudalla.

- Havahduin lokakuussa siihen, että en yksinkertaisesti päässyt enää sängystä ylös. Peruin sovittuja tapaamisia sen verran, mitä pystyin ja vetosin kovaan kiireeseen. Kiire minulla olikin, mutta mikään ei kiinnostanut. Halusin olla vaan yksin ja viettää päivät kotona. Ajatus lähikauppaan menemisestäkin ahdisti minua. Huonoimpina päivinä en avannut edes verhoja, Sara kirjoitti.

Lue myös: Sara Siepin salainen unelma toteutui - ryhtyi vaatesuunnittelijaksi! Seksikäs paljettimekko - hot vai not? Katso kuva!

Hän yritti pitää pahan olonsa piilossa muilta, koska Sara oli omien sanojensa mukaan päättänyt olla vahva ihminen, joka ei saa puskea pahaa oloaan ulos muualla kuin kotonaan.

- Jaksoin sitä hetken, kunnes päästin tunteet valloilleen ihan kunnolla. Saatoin purskahtaa itkuun jopa ruokaostoksilla tai ravintolaillallisilla, koska en pystynyt enää salaamaan huonoa oloa. Ymmärsin, että mitä enemmän toitotin itselleni, että kaikki on hyvin, niin kaikki meni vain huonommaksi. Tiesin vain sen, että jotain oli tehtävä, jos halusin saada oloni paremmaksi.

 

Rankka ja opettavainen vuosi

Saran mukaan viime vuosi oli hänelle erittäin raskas ja opettavainen. Hän on iloinen siitä, että uusi vuosi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia.

- Olen onnellinen tällä hetkellä siitä, että vuosi vaihtuu vihdoin ja pääsen jättämään tämän kaiken tuskan taakseni. Ensi vuonna aion kysyä itseltäni, mitä minä haluan tältä vuodelta ja mennä täysillä jokaista unelmaani kohti. Aion antaa ystävilleni aikaa ja vuorostani kuunnella heitä. Yritän etsiä takaisin luottamusta uusia ihmisiä kohtaan sekä löytää takaisin sen Saran, joka olin vuosia sitten. Se huoleton, onnellinen, iloinen ja ennen kaikkea omasta elämästä täysillä nauttiva tyyppi.

Lue Saran blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.