Uutiset

Säpinää makuuhuoneeseen! Hoikistuneet Sampo ja Minttu Kaulanen: Tantraseksi kiinnostaa!

01.11.2019 22:02

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 40, ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 39, ovat pian lähdössä yhteiselle lomalle Thaimaahan. Loman jälkeen Sampo jää paikan päälle vielä kuudeksi päiväksi hengitysretriitille, jonka ohjelmassa on hengitysharjoituksia sekä kylmäaltistusta.

– Kylmäaltistuksella on paljon hyviä vaikutuksia, muun muassa vastustuskyky ja unen laatu paranevat. Olen toukokuusta lähtien vetänyt kaikki suihkut niin kylmällä vedellä kuin vaan pystyy, siitä tulee ihan saakelin hyvä fiilis, Sampo kertoo.

Lue myös: Sokkikuvat Sampo Kaulasen Metallica-känneistä! Kyläkauppiaalta selitys örvellykselleen: ”Olen sen verran impulsiivinen ja vilkasluonteinen!”

Uusi elämäntapa

Sekä Sampo että Minttu ovat molemmat selvästi hoikistuneet kuluneen vuoden aikana. Sampo sai juuri kuntosalivalmentajan paperit, ja hän onkin harjoittanut uutta ammattia vetämällä Mintulle kuntosalitreenejä.

– Pääsee tosi halvalla, Minttu naurahtaa.

Selvästi hoikistunut Minttu on mukana Suurimassa pudottajassa.
Selvästi hoikistunut Minttu on mukana Suurimassa pudottajassa.

 

Uusi elämäntyyli on laittanut myös ruokavalion uusiksi. Kaulaset eivät kuitenkaan usko, että hoikkana pysyminen vaatisi ehdotonta kieltäytymistä herkuista.

– Kun syö pääsääntöisesti terveellisesti, niin pullan voi ihan hyvin syödä silloin tällöin ilman morkkista. Kaikki pikadieetit ovat ihan älytöntä soopaa, Minttu sanoo.

Lue myös: Sampo Kaulanen muistelee taloudellista umpikujaansa: Ei ollut edes varaa maksaa bensoja!

Lusikka-asento onnistuu

Molempien hoikistunut olemus on tuonut uutta säpinää myös makuuhuoneeseen.

– Nyt on kiva, kun ei köllitä mahojen päällä. Ja kun ottaa lusikkaan, niin ei tunnu maha ekana siinä, Sampo nauraa.

Sampo Kaulanen kertoo jättäneensä adhd-lääkkeet pois sivuvaikutusten vuoksi. Lääkkeiden sijaan hän uskoo meditaation ja hengitysharjoitusten voimaan.
Sampo Kaulanen kertoo jättäneensä adhd-lääkkeet pois sivuvaikutusten vuoksi. Lääkkeiden sijaan hän uskoo meditaation ja hengitysharjoitusten voimaan.

 

Sampo on kiinnostunut meditaatiosta, ja sen myötä hän on tutustunut myös tantraseksiin. Tantrassa Sampoa kiehtoo erityisesti, miten mielen avulla voi hallita omia tunnetilojaan.

– Kyllä mä Mintun vielä jollekin tantraleirille vien. Se on aivan saletti, että kyllä siinä jotain päräyttävää pystyy kokemaan, Sampo kertoo.

Minttu on aviomiehensä ehdotukselle myötämielinen.

– Joo, antaa mennä vaan!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!