Katso kuva!
Arttu Kuosmanen

Santa Cruzin Archie muistelee suhdetta Salkkarit-tähteen – julkaisi söpön pusukuvan: Poika on onnellinen, kun saa suukkoja!

Uutiset | 11.05.2018 16:30

Kesken Amerikan-kiertueen hajonneen Santa Cruz -yhtyeen laulaja Arttu ”Archie” Kuosmanen seurusteli vuosia Salatuissa elämissä näytelleen Pinja Kanonin kanssa. Arttu julkaisi Instagram-sivuillaan ex-pariskunnasta herkän yhteiskuvan.

- Poika on onnellinen, kun saa suukkoja, Arttu kirjoitti kuvan yhteyteen englanniksi.

 

 

A boy is happy when he gets kisses 😘 have a f’n Friday ya’ll 🤙⚡️ #tb

Henkilön archiecruz🔫 (@archiecruzz) jakama julkaisu

 

Emma-gaalassakin ehdolla ollut Santa Cruz -yhtye hajosi kesken Amerikan-kiertueen alkuvuodesta. He peruivat loput Amerikan-keikkansa, Japanin-keikkansa sekä kesäksi Suomeen kaavaillut festivaalikeikat. Yhtyeen kitaristi Joonas "Johnny Cruz"  Parkkonen avautui yhtyeen hajoamisesta Instagram-sivuillaan.

- Olen pahoillani joutuessani ilmoittamaan, että lähden Santa Cruzista ja niin myös Middy ja Taz. Meillä on ongelmia, joita emme pysty ratkaisemaan, vaikka yritimme kaiken, mitä voisimme tehdä tämän kiertueen ja bändin eteen. En voi enää jäädä tilanteeseen, jossa minun täytyy pelätä, että joku tekee peruuttamatonta vahinkoa itselleen tai jollekin muulle. Siksi lähden. En ole koskaan ajatellut, että olisin tässä tilanteessa, mutta minulla ei ole enää vaihtoehtoja. Olen pahoillani, Joonas kirjoitti alkuvuodesta.

LUE MYÖS: Santa Cruz -yhtye hajosi kesken Amerikan-kiertueen - yhtyeen kitaristi avautuu: En voi jäädä tilanteeseen, jossa minun täytyy pelätä!

Arttu puolestaan kertoi yhtyekavereiden heittäneen hänet ulos keikkabussista kesken Amerikan-kiertueen.

– Teille kaikille, jotka ihmettelevät, miksi loput Yhdysvaltojen keikat peruttiin, äijät heittivät minut ulos bussista kadulle kuin hylkiön ja kertoivat minulle, etteivät he ole enää Santa Cruzissa, Kuosmanen kirjoitti maaliskuussa.
 

 

Uusi käänne saatiin huhtikuussa, kun Arttu kertoi Santa Cruzin Instagram-sivuilla jatkavansa yhtyeen toimintaa ilman entisiä yhtyekavereita. Hän on löytänyt yhtyeen riveihin jo uuden kitaristin. Uusi kitaristi kantaa nimeä Brody DeRozie.

– Tämä puoliksi mies, puoliksi peto on Las Vegasista, Nevadasta ja hän tulee tästä päivästä eteenpäin rokkaamaan kitaristin hommissa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!