Katso videot!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavennettiin leikkauksella!”

Uutiset | 20.01.2021 18:01

Toimittaja Sanna Kiiski, 46, kävi pitkän harkinnan jälkeen mahalaukun kavennusleikkauksessa Tallinnan Health Clinicillä. Hän kertoo avoimesti leikkausmatkastaan Seiskan uudessa alkuperäissarjassa Leikkauksella laihaksi.

- Toivon, että leikkaus toisi minulle vanhan kroppani takaisin. En ole lähdössä hakemaan pikaratkaisua, vaan haluan korostaa sitä, että tämä on pitkällisen mietinnän tulos.

Sanna Kiiski
Sanna ei halua salailla leikkaustaan, vaan kertoo asiasta avoimesti.

Sannan muutosta seurataan leikkausta edeltäneestä ajasta aina tuloksiin saakka. Sarjan ensimmäisessä jaksossa Sanna avaa leikkausprosessin alkutaivalta sekä syitä leikkauksen taustalla. 

- Minulla on sellainen olo, että minulla on voimia laittaa pitkästä aikaa myös fyysistä puoltani kuntoon, jota kautta uskon, että saan vielä lisää voimia henkiselle puolelle.
 

Haluan olla avoin

Toimittajan mielestä totuus leikkauksesta on parempi kertoa, vaikka sillä voikin olla seuraamuksia.

- Monet julkkikset eivät halua kertoa avoimesti esimerkiksi heille tehdystä kauneuskirurgiasta tai laihdutusleikkauksista. Ymmärrän sen, sillä kertomalla totuuden voi saada niin paljon p**kaa niskaan.

Sanna sanoo, että somessa kritiikki tulee lähelle ihmisiä. Hänestä muiden lynkkaaminen on tehty liian helpoksi.

- Joku varmasti ajattelee, etten tarvitse tätä operaatiota. Toki voisin liikkua enemmän ja syödä entistä paremmin, mutta olen jo kulkenut sen tien loppuun. 

- Nyt haluan yrittää tätä tietä. Toivon, että minusta tulee energisempi, ja jotta voin olla parempi ystävä ja ennen kaikkea parempi äiti.
 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Katso video!

Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!