fbq
Uutiset
13.08.2020 07:42
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Paula Koivuniemi
Totuus Paula Koivuniemen maasturionnettomuudesta: sankarimies pelasti mereen suistumiselta: "Paula istui ratissa kauhuissaan" – kuvat Seiskassa!
Uutiset
13.08.2020 07:42
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulajalegenda Paula Koivuniemen, 73, automatka oli päättyä ikävästi Helsingin Kaivopuiston rannassa. Vakavassa läheltä piti -tilanteessa laulajalle olisi voinut käydä todella pahasti. Vain ohikulkijan ripeä toiminta pelasti Paulan. 

”Kuski repi vaihteita” 

Seiska tavoitti sankariksi nousseen miehen, joka oli tunnetun rantakahvilan Caruselin liepeillä tapahtumahetkellä. Punainen Subaru-farmari kiinnitti miehen huomion. 

- Kuulin, kuinka parkkipaikalla kahvilan edessä olevan auton kuljettaja yritti vaihtaa vaihteita ja repi niitä edestakaisin. Tai ainakin niin luulin. Auto ei ollut käynnissä lainkaan, mutta yhtäkkiä se nytkähti eteenpäin ja alkoi lipua kohti merta, mies kertaa dramaattisia tapahtumia.

Silminnäkijän mukaan kuljettaja ei ehtinyt toimia lainkaan, vaan auto syöksyi uhkaavasti kohti pudotusta mereen. Auton renkaat olivat hetkessä meren yllä pohjan natistessa kiinni reunukseen. Paula oli autossa sisällä. Seiskalle varmistetun tiedon mukaan hengenvaarallisen tilanteen aiheutti Paulan assistentin Siru-koira, joka oli hypännyt ohjaamossa Paulan syliin. 

Pelastajamies kertoo, että Paula oli järkytyksestä poissa tolaltaan, eikä saanut ovea avattua, vaikka auto oli suistua mereen. 

Katso kuvat ja lue koko juttu uudesta Seiskasta

Tilaa Seiska tästä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »