Sanista eronnut Turkka Mastomäki edelleen sinkkumarkkinoilla: Tiukat kriteerit tyttären äitipuolelle!

Uutiset | 19.05.2017 09:24

Käenpesä-sarjasta tutulla näyttelijä Turkka Mastomäellä on tytär ex-puolisonsa, laulaja-näyttelijä Saija ”Sanni” Aartelan kanssa. Lapsi aloittaa koulun ensi syksynä.

- Arkea helpottaa se, että asumme Saijan kanssa molemmat Tampereella. Koska olemme molemmat esiintyviä taiteilijoita, on hyvä, että olemme pystyneet sopimaan joustavan vuoroviikkosysteemin lastenhoidon suhteen, Turkka kertoi Seiskalle MTV3-kanavan syyspressissä.

Turkan ja Saijan suhde päättyi vuonna 2013 seitsemän vuoden seurustelun jälkeen. Saijasta erottuaan Turkka ei ole löytänyt rinnalleen uutta kumppania.

- Minulla on niin tiukat kriteerit sen suhteen, kenestä tulee tyttäreni äitipuoli, että toistaiseksi olen sinkkumarkkinoilla.

Vihdoin päärooli kameran edestä

Ensi syksynä MTV3-kanavalla alkaa Aallonmurtaja-sarja, jossa Turkka näyttelee miespääosan. Kotkassa kuvatun sarjan keskiössä on perhe, joka saa elantonsa ammattirikollisuudesta. Hän valmistautui kuvauksiin ottamalla asioista selvää, vaikka käsikirjoittajat ja ohjaaja olivat tehneet hyvän pohjatyön näyttelijöiden puolesta tutkimalla ammattirikollisuutta.

- Selvitin muun muassa ystäväpiirien kautta, miten ihminen ajautuu kaidalle polulle, Turkka kertoi.

Ennen kuvausten alkamista Turkka joutui opettelemaan uusia taitoja.

- Meitä opetettiin käyttämään asetta ja tappelemaan. Kaikki oli sen verran hyvin hallittua, että selvisin mustelmitta. 

Turkan lisäksi sarjassa näyttelevät muun muassa Maria Ylipää, Joonas Saartamo, Ville Keskilä ja Maria Järvenhelmi.

Käenpesässä viimeisin iso päärooli

2000-luvun alussa esitetyn Käenpesän jälkeen Turkka on nähty pääroolien sijaan lukuisissa sivurooleissa television ja elokuvien puolella. 

- Isoa kantavaa roolia en ole tehnyt Käenpesän jälkeen kameran edessä. Olen selittänyt itseni asian sillä, että Käenpesä jätti minuun leiman. Nyt siitä on toistakymmentä vuotta aikaa. Olen kuitenkin onnistunut elättämään itseni näyttelijäntöillä. Se ei ole aina helppoa, sillä alalla on paljon työntekijöitä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!