fbq
Uutiset
27.05.2020 11:10
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Ari Lahti, Pasi Murto, Instagram
kirsi westerlund
”Sanat eivät voi edes kuvailla tuskaa” - 50-vuotiaana kuolleen Kirsi Westerlundin Bella-tyttäreltä herkkä kirjoitus edesmenneelle äidilleen
Uutiset
27.05.2020 11:10
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Ari Lahti, Pasi Murto, Instagram

Traagisesti 50-vuotiaana menehtyneen Kirsi Westerlundin läheinen tytär Bella Westerlund yrittää kuvailla surun tunteitaan tuoreessa Instagram-päivityksessään. Siihen hän on valinnut upean kuvan, jossa hänen ihana äitinsä hymyilee hyvin loisteliaasti.

Lue lisää: Kirsi Westerlundin elämä oli tunteiden vuoristorataa: TV-kihlaus oli koko kansa jymyuutinen - Syvä tragedia esikoisen kanssa

Artistin sanoin

Kauniin herkässä muistokirjoituksessa Bella onnistuu vain raapaisemaan kokemansa kivun pintaa, lainaamalla laulaja Laura Närhen kappaletta Mä annan sut pois.

Mä annan sut pois
Mä päästän sut pois
Vaikka sattuu
Sä annat mut pois
Sä päästät mut pois
Kaikkeen tottuu
Hymyillään vaan
Ei oo muutakaan enää antaa
Luovutaan toisistamme hiljaa

Melankolinen biisi kertoo kauniin koskettavasti suuresta kaipuusta ja kärsimyksestä, mitä toisen ihmisen poistuminen omasta elämästä voi aiheuttaa. Laulun sanoissa myös huomioidaan upeasti toisesta luopumisen tärkeys surusta toipumisessa.

Bellan murheellisuutta kappale ei onnistu silti täysin hahmottamaan. 

- Rakas äitini nukkui pois tänään tiistaina. Sanat eivät voi edes kuvailla tuskaa ja ikävää. Rakastan sinua äiti niin paljon. Lepää rauhassa, Bella ikävöi.

Ikävöivä perhe

Vuoden 1992 Miss Suomen Kirsi Westerlundin poismenosta kertoi aviomies Kurre Westerlund sähköpostitse iltapäivällä 26. toukokuuta. Tiedotteessaan hän toivoi yksityisyyttä perheelle surun keskelle.

Vaimoaan hän ikävöi 2000-luvun alkupuolella syntyneiden lastensa Bella-tyttärensä ja Rock-poikansa kanssa. 

Westerlundit
Westerlundien perhekuvauksissa vuonna 2004 nelivuotias Bella piirtää rauhallisesti äitinsä juurella, kun vuoden vanha Rock ihmettelee maailmaa isänsä sylissä.

 

 

Isänsä seurassa

Kurre toi viime vuoden elokuussa tyttärensä mukanaan kutsuvierasiltaan. Bella valmistautui tuolloin syksyn 2019 ja kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin. Samalla hän paljasti olevansa kiinnostunut musiikista, kuten laulaja isänsä. 

- Se on rakas harrastus, mutta katsotaan nyt, edetäänkö siinä. Kyllä se jossain vaiheessa tulee eteen, mikä oikeasti kiinnostaa, Bella kertoi.

Lue lisää: Tässä on laulaja Kurren 19-vuotias Bella-tytär – kuva! Edessä musiikkiura isänsä jalanjäljissä? 

Bella ja Kurre Westerlund
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »