Vain Seiskassa!

Samuli-rakas kiistää pettäneensä Susanna Indréniä tutun naisen kanssa – ”Lohdutimme toisiamme!”

Uutiset | 19.08.2019 08:03

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Susanna Indrén, 53, hakee avioeroa 26 vuotta nuoremmasta Samuli-miehestään. Suhde on päättymässä varsin riitaisissa merkeissä, sillä Susanna syyttää Samulia paitsi omaisuutensa viemisestä, myös pettämisestä.

– Sain tietää, että Samuli on ollut suhteemme aikana tekemisissä toisen naisen kanssa. Hän myönsi minulle asian. Ehkä rahani ovat menneet tälle toiselle naiselle. Olenko elättänyt koko suhteemme ajan loiseläintä? Susanna sanoo torstaina ilmestyneessä Seiskassa.

Lue lisää: Susanna Indrén syyttää Samuli-miestään pettämisestä ja omaisuuden viemisestä: ”Elätinkö loiseläintä suhteemme ajan?”

"Ei mitään intiimiä"

Samuli on kiistänyt vieneensä Susannan rahoja ja asiaa selvitetään lakimiesten kautta. Hänellä on erilainen näkemys myös väitetystä pettämisestä.

Lue lisää: Teki rikosilmoituksen! Näyttelijä Susanna Indrén laukoo rajuja syytöksiä Samuli-miehestään avioeroriidan keskellä: ”Samuli vei minulta 40 000 euroa!”

Kun Susanna päätti huhtikuussa jättää avioerohakemuksen käräjäoikeuteen, Samuli oli yhteydessä naispuoliseen tuttuunsa. Hän kiistää kuitenkaan pettäneensä Susannaa.

– Tunnen tämän naisen neljän vuoden takaa. Kävimme aikoinaan treffeillä. Minulla ei ole kuitenkaan ollut hänen kanssaan mitään intiimiä minun ja Susannan suhteen aikana. Lohdutimme toisiamme, sillä olimme molemmat eroamassa, Samuli vakuuttaa.

Samulin ja Susannan suhde on päättymässä myrskyisästi.
Samulin ja Susannan suhde on päättymässä myrskyisästi.

Asuu ystäviensä luona

Eron jälkeen Samuli on majaillut ystäviensä luona.

– Etsin omaa kotia, hän toteaa. 

Lue lisää: Susanna Indrén teki rikosilmoituksen aviomiehestään - näin Samuli vastaa syytteisiin: ”En ole vienyt rakkaani rahoja!"

Samuli toivoo, että voisi jatkaa Susannan kanssa ystävinä.

– Olemme olleet tekemisissä kerran–kaksi viikossa eron jälkeen, Samuli kertoo.

Lue lisää: Näyttelijä Susanna Indrénin ja Samuli-rakkaan likainen avioero: Pettämistä, päihteitä ja rikosilmoitus!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!