Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Samuli Edelmannin paita repesi kesken show’n.

Samuli Edelmannilla riehakkaat synttäribileet Kaivohuoneella: paita repesi kesken illan - kuva!

Näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann juhli 50-vuotissyntymäpäiväänsä esiintymällä helsinkiläisellä ravintola Kaivohuoneella viime perjantaina.

Ennen keikkaa Samuli järjesti yksityistilaisuuden, johon osallistui noin 120 vierasta. Joukkoon mahtui kosolti julkisuudesta tuttuja kasvoja ja Samulin läheisiä.

Lue myös: Paula Vesala lopetti piileskelyn: juhlii rennosti rakkaansa Samuli Edelmannin 50-vuotisjuhlissa - kuva!

Synttärikeikallaan Samuli otti ilon irti niin kutsuvieraista kuin muusta kansasta koostuneen yleisönsä edessä.

Illan aikana kuultiin useita hittejä, kuten Peggy. Lisäksi Samuli esitti bändikavereidensa yllättämänä erikoiskappaleen: ilmoille kajahti Karavaanarit-kappale, jonka sanat Samuli luki paperilta.

Samuli esiintyi hyväntuulisena ja niin energisesti, että paitakin repesi kesken show’n. Tämä ei menoa haitannut, vaan Samuli veti keikan tyylikkäästi loppuun.
Samuli esiintyi hyväntuulisena ja niin energisesti, että paitakin repesi kesken show’n. Tämä ei menoa haitannut, vaan Samuli veti keikan tyylikkäästi loppuun.

Lue myös: Nämä kiihkeät suutelukuvat Paula Vesalasta ja Samuli Edelmannista paljastivat suomalaistähtien superromanssin: tulinen lemmenhetki – katso!

Keikan tuoksinassa Samulin esiintymispaidan sauma repesi rinnan ja vatsan alueelta. Pikku haveri ei Samulin menoa hidastanut, vaan hän antoi kaikkensa repaleisessa paidassaan.

Lue lisää Samulin synttärijuhlista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!