fbqSamu Haberin nimissä yritetty nettihuijauksia - artisti manaa tilannetta: "Olen kuullut kaikenlaista sairasta p****a viime päivinä!" | Seiska
samu haber

Samu Haberin nimissä yritetty nettihuijauksia - artisti manaa tilannetta: "Olen kuullut kaikenlaista sairasta p****a viime päivinä!"

Uutiset | 06.11.2019 19:15

Sunrise Avenue -yhtyeen solisti Samu Haber on joutunut ikävään tilanteeseen sosiaalisessa mediassa. Mitä ilmeisimmin Samun nimissä on kalasteltu erinäisiä tietoja nettihuijauksien merkeissä. 

Tilanne on ajautunut siihen pisteeseen, että Samu on joutunut ottamaan asiaan kantaa julkisesti.

- Tiedän, ettei tämän pitäisi olla uutinen, mutta muistutan teitä parista asiasta, koska olen kuullut kaikenlaista sairasta paskaa viime päivinä.

Lue myös: Suomalaisten julkkiskaunotarten hovikuvaaja järkyttyi: Nimelläni kerjätään alusvaatekuvia teinitytöiltä!

Jotta ihmiset osaisivat varoa hänen nimissään tehtäviä nettihuijauksia, Samu on listannut asioita, joita hän ei sosiaalisessa mediassa tee. 

- En pyöritä ainuttakaan hyväntekeväisyysjärjestöä tai kerää rahaa.
- Etsi sijoittajia start up -yritykseeni
- Chattaile tai viestittele KENENKÄÄN kanssa, jota tunne. En millään alustalla. 
- En käy salaisilla treffeillä
- En myy minkäänlaisia Haber-fanituotteita netissä

Samu kirjoittaa ymmärtävänsä, että erityisesti sosiaalisessa mediassa välillä on vaikeaa erottaa totuus valheesta. 

- Jopa minä olen tehnyt virheitä. Olen kerran antanut pelottavalle ihmiselle pääsyn tietokoneelleni ja sen myötä menettänyt minulle tärkeitä asioita. Olin tyhmä. Välillä me kaikki olemme. 

- Ennen kuin lähetät rahojasi, yhteystietojasi tai alastonkuviasi minulle, Barac Obamalle tai Mikki Hiirelle, mieti kaksi kertaa. Kun jokin vaikuttaa liian hyvältä tai oudolta ollakseen totta, se yleensä on, Samu kirjoittaa.

Lopuksi mies vielä painottaa, että vanhempien pitäisi opettaa lapsilleen vastuullista netin sekä sosiaalisen median käyttöä. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!